Plzeňská padesátka, maraton, půlmaraton a 10km

3.3.2018 10:00

105 závodníků, pořadatel: Vlasta Šroubek
Podmínky: polojasno , sucho , slabý vítr , ráno -1°C , odpoledne +4°C

Další soubory k závodu:

Výsledky v PDF: oficiální (1,2MB), časy kol, kola 50km v xls , 10km,Půlmaraton, maraton - kategorie, 50km

Fotky

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

Maraton

Pořadí Start. číslo Jméno přijmení RNKat.Klub Finish ZtrátaPočet okruhů
1. 101 Michael VANĚČEK 1979M20Vlachovo Březí CZE02:58:14.00+00:00:00.0013
2. 219 Štěpán BOHÁČEK 1973M40RunSport Team02:58:28.00+00:00:14.0013
3. 181 Radka CHURAŇOVÁ 1977Ž40TJ Lokomotiva Trutnov02:58:28.00+00:00:14.0013
4. 213 Martin HOKEŠ 1977M40MK Seitl Ostrava03:01:55.00+00:03:41.0013
5. 103 Zbyněk VONDRÁK 1975M40Vinařství Vondrák Mělník03:03:31.00+00:05:17.0013
6. 225 Ronald BARNHOORN 1972M40Holandsko03:07:13.00+00:08:59.0013
7. 235 Jaroslav Urban 1984M20Kilpi03:11:01.00+00:12:47.0013
8. 113 Ivan ŠARLINGER 1974M40SC MARATHON PLZEŇ , z.s.03:12:04.00+00:13:50.0013
9. 236 Petr Herejt 1976M40UWG Plzeň03:12:19.00+00:14:05.0013
10. 233 Ondřej JERHOT 1973M40Tigi Shu03:13:43.00+00:15:29.0013
11. 224 Jiří MALÝ 1977M4003:20:03.00+00:21:49.0013
12. 234 Petr Kubišta 1970M40SC MARATHON PLZEŇ , z.s.03:20:15.00+00:22:01.0013
13. 210 Jiří ŠIMEK 1981M20CeproTeam / Inkospor03:22:53.00+00:24:39.0013
14. 229 Jan POJSL 1972M40Intelis Písek03:28:13.00+00:29:59.0013
15. 206 Filip DOUCHA 1970M40Praha 1103:31:28.00+00:33:14.0013
16. 226 Roman OTTA 1961M50Q sport Vrchlabí03:32:14.00+00:34:00.0013
17. 220 Vladislav LIŠKA 1978M40Lázně Kynžvart03:40:22.00+00:42:08.0013
18. 184 Štěpánka HERRADOVÁ 1978Ž40Plzeň - Malesice03:40:31.00+00:42:17.0013
19. 150 Miroslav KUCKO 1958M60Liberec03:42:14.00+00:44:00.0013
20. 212 Luboš FISTR 1976M40Plzeň03:43:58.00+00:45:44.0013
21. 180 Romana LUBINOVÁ 1969Ž40SC Start Karlovy Vary03:44:14.00+00:46:00.0013
22. 222 Milan KOŽÁK 1965M50SC Start Karlovy Vary03:44:14.00+00:46:00.0013
23. 227 Josef BERÁNEK 1958M60MK Kladno03:55:27.00+00:57:13.0013
24. 230 Vladimír CHVÁTAL 1967M50Úvaly03:56:56.00+00:58:42.0013
25. 216 Ctibor KAČER 1982M20Run the World03:57:32.00+00:59:18.0013
26. 214 Martin BLÁHA 1972M40SKK74 o.s.03:57:33.00+00:59:19.0013
27. 195 Jindřiška KROBOVÁ 1976Ž40Jablonné v Podještědí04:02:40.00+01:04:26.0013
28. 217 Jiří TOMÁŠEK 1969M40Boršov nad Vltavou04:08:20.00+01:10:06.0013
29. 209 Hartmann STAMPFER 1960M50Bolzano / Itálie04:14:50.00+01:16:36.0013
30. 207 Jiří HAVRÁNEK 1972M40Záluží na Sekerách04:20:44.00+01:22:30.0013
31. 194 Žaneta HAVALCOVÁ 1983Ž20Praha04:22:27.00+01:24:13.0013
32. 211 Miroslav GREGOŘICA 1967M50Příbram04:24:45.00+01:26:31.0013
33. 125 Libor SVOZIL 1971M40MK Seitl Ostrava04:25:35.00+01:27:21.0013
34. 204 Jiří PUCHOLT 1959M50TJ Sokol Unhošť04:34:07.00+01:35:53.0013
35. 218 Milan LINHART 1964M50KBA Grafitec Dobruška04:38:13.00+01:39:59.0013
36. 160 Jan DOLEJŠ 1949M60TJ Sokol Unhošť04:40:19.00+01:42:05.0013
37. 228 Tomáš ULMA 1964M50Praha 904:41:24.00+01:43:10.0013
38. 232 Michal REZEK 1965M50PIM Kings04:53:20.00+01:55:06.0013
39. 201 Stanislav JANČÁŘ 1967M50MK Seitl Ostrava04:56:15.00+01:58:01.0013
40. 192 Eliška Anna KUBIČKOVÁ 1966Ž50SC MARATHON PLZEŇ , z.s.05:01:48.00+02:03:34.0013
41. 121 Ludvík SZABÓ 1963M50Klínec05:03:01.00+02:04:47.0013
42. 200 Miroslav VOSTRÝ 1977M40MK Kladno05:09:26.00+02:11:12.0013
43. 198 Pavlína ŠLOUFOVÁ 1989Ž20AK Škoda Plzeň05:25:06.00+02:26:52.0013
44. 221 Pavel ZEMAN 1954M60Tragéd Team Praha05:26:30.00+02:28:16.0013
45. 215 Zdeněk KOPECKÝ 1937M70Budvar Č.Budějovice05:27:59.00+02:29:45.0013
46. 190 Darina DOUBKOVÁ 1957Ž60PKO Praha05:58:21.00+03:00:07.0013
47. 118 Zdeněk DOUBEK 1956M60PKO Praha05:58:21.00+03:00:07.0013

Další soubory k závodu:

Výsledky v PDF: oficiální (1,2MB), časy kol, kola 50km v xls , 10km,Půlmaraton, maraton - kategorie, 50km

Fotky