Tochovický kros Podrejžím

18.11.2017 10:00

132 závodníků, pořadatel: Tochovice
Podmínky: sucho, zataženo, blátivá trať jako vždy.

Další soubory k závodu:

Výsledky: Celkové, Kategorie, Muži/ženy

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

Hlavní závod na 7km kros

 

Pořadí Start. číslo Jméno přijmení RNKat.Klub Finish ZtrátaDetail
1. 53 Jan Franěk 1998JuniořiTriklub Příbram00:24:44.00+00:00:00.00Podrobnosti
2. 7 Petr Pavlišen 1999JuniořiSK Sporting Příbram00:25:16.00+00:00:32.00Podrobnosti
3. 11 Jan Skalička 2000JuniořiTRI KLUB Příbram00:26:20.00+00:01:36.00Podrobnosti
4. 37 Jan Jeníček 1999JuniořiSK Sporting PB00:27:15.00+00:02:31.00Podrobnosti
5. 64 Miroslav Sedláček 1999JuniořiHořovice00:28:01.00+00:03:17.00Podrobnosti
6. 47 František Mourek 2001JuniořiBřeznice00:31:01.00+00:06:17.00Podrobnosti
7. 106 Vojtěch Ryvola 1999JuniořiKarlštejn00:31:12.00+00:06:28.00Podrobnosti
8. 70 Adam Příbrský 2000JuniořiKPO00:35:47.00+00:11:03.00Podrobnosti
9. 38 Stanislav Burda 2004JuniořiSK Sporting Příbram00:36:12.00+00:11:28.00Podrobnosti
10. 28 Jiří Mázdra 2007JuniořiBlatná00:37:39.00+00:12:55.00Podrobnosti
11. 100 Martin Konocz 2005Junioři00:38:02.00+00:13:18.00Podrobnosti

Další soubory k závodu:

Výsledky: Celkové, Kategorie, Muži/ženy