Tochovický kros Podrejžím

18.11.2017 10:00

132 závodníků, pořadatel: Tochovice
Podmínky: sucho, zataženo, blátivá trať jako vždy.

Další soubory k závodu:

Výsledky: Celkové, Kategorie, Muži/ženy

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

Hlavní závod na 7km kros

 

Pořadí Start. číslo Jméno přijmení RNKat.Klub Finish ZtrátaDetail
1. 4 Daniela Karasová 2003JuniorkyTriatlon Team Příbram00:28:48.00+00:00:00.00Podrobnosti
2. 95 Anna Perglerová 2000JuniorkyStřela Žebrák00:32:12.00+00:03:24.00Podrobnosti
3. 68 Karolína Mračnová 2000JuniorkyTriklub Příbram00:36:18.00+00:07:30.00Podrobnosti
4. 5 Anna Karasová 2006JuniorkyBohutín00:39:17.00+00:10:29.00Podrobnosti
5. 20 Vendula Hrachová 2001JuniorkyHořovice00:43:41.00+00:14:53.00Podrobnosti
6. 50 Vaňáčová Veronika 2001JuniorkyBoxing Tochovice00:44:02.00+00:15:14.00Podrobnosti

Další soubory k závodu:

Výsledky: Celkové, Kategorie, Muži/ženy