Tochovický kros Podrejžím

18.11.2017 10:00

132 závodníků, pořadatel: Tochovice
Podmínky: sucho, zataženo, blátivá trať jako vždy.

Další soubory k závodu:

Výsledky: Celkové, Kategorie, Muži/ženy

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

Hlavní závod na 7km kros

Pořadí Start. číslo Jméno přijmení RNKat.Klub Finish Ztráta
1. 9 Veronika Šolcová 1976Ženy do 45 letŠolc Team00:31:57.00+00:00:00.00
2. 21 Lucie Kafková 1982Ženy do 45 letZdice00:34:59.00+00:03:02.00
3. 92 Daniela Gregorová 1974Ženy do 45 let00:35:07.00+00:03:10.00
4. 59 Michaela Škvárová 1979Ženy do 45 letNárysov00:37:03.00+00:05:06.00
5. 102 Tereza Hájková 1976Ženy do 45 letLOKO Beroun00:39:05.00+00:07:08.00
6. 104 Helena Kanocz 1975Ženy do 45 letStarý Jičín00:39:11.00+00:07:14.00
7. 103 Martina Suchánková 1977Ženy do 45 letProfi cykloclub00:39:41.00+00:07:44.00
8. 45 Barbora Švarcová 1975Ženy do 45 letŽižkovský tygři00:41:33.00+00:09:36.00
9. 130 Ivona Procházková 1975Ženy do 45 letBlatná00:42:54.00+00:10:57.00

Další soubory k závodu:

Výsledky: Celkové, Kategorie, Muži/ženy