Brdonoš 2018

28.7.2018 13:00

209 závodníků, pořadatel: Brdonoš Podlesí z.s.
Podmínky: horko, před startem prudký déšť, mokrá blátivá trať

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf:

Výsledky, Fotky od Františka Gehlera, Fotky od Luboše Tomana

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

Ženy - 250m plavání - 4kola MTB - 2,5km běhu

Pořadí Start. číslo Jméno přijmení RNKat.Klub Finish ZtrátaPlaváníDepo 1KoloDepo 2Běh
1. 2 Klára Černá 1990Ženy 26-35 let01:27:03+00:00:0000:04:2500:01:2601:10:0100:00:3800:10:35
2. 28 Zuzana Petlachová 1989Ženy 26-35 letPraha01:40:07+00:13:0400:04:2100:01:3301:22:3700:00:5100:10:46
3. 1 Lenka Bartošová 1982Ženy 36-45 letUWG Plzeň01:44:17+00:17:1400:03:0600:00:5601:29:1300:00:3200:10:32
4. 29 Martina Ševčíková 1989Ženy 26-35 letPraha01:44:29+00:17:2600:04:2200:01:4001:27:2900:00:5500:10:06
5. 31 Kateřina Houžvičková 1984Ženy 26-35 letPříbram01:45:36+00:18:3300:04:3900:01:2901:27:2700:00:3400:11:28
6. 22 Lenka Švandelíková 1990Ženy 26-35 letSRTG Příbram01:48:17+00:21:1400:04:3000:01:2301:27:2500:00:4900:14:12
7. 17 Jana Slezáková 1986Ženy 26-35 letHejvy tym01:57:34+00:30:3100:04:5300:01:1701:35:4200:01:1000:14:34

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf:

Výsledky, Fotky od Františka Gehlera, Fotky od Luboše Tomana