Brdonoš 2018

28.7.2018 13:00

209 závodníků, pořadatel: Brdonoš Podlesí z.s.
Podmínky: horko, před startem prudký déšť, mokrá blátivá trať

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf:

Výsledky, Fotky od Františka Gehlera, Fotky od Luboše Tomana

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

Ženy - 250m plavání - 4kola MTB - 2,5km běhu

Pořadí Start. číslo Jméno přijmení RNKat.Klub Finish ZtrátaPlaváníDepo 1KoloDepo 2Běh
1. 12 Dana Pačandová 1971Ženy nad 46 letHejvy´s intimmate team01:40:04+00:00:0000:04:2800:01:5401:21:1900:00:2600:11:58
2. 24 Zuzana Treybalová 1968Ženy nad 46 letHejvy´s intimmate team01:45:23+00:05:1900:04:5800:01:2801:25:2300:00:4900:12:46
3. 11 Ivana Oktábcová 1970Ženy nad 46 let02:23:17+00:43:1300:05:5600:01:2801:58:5300:00:2600:16:36

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf:

Výsledky, Fotky od Františka Gehlera, Fotky od Luboše Tomana