Brdonoš 2018

28.7.2018 13:00

Pořadatel: Brdonoš Podlesí z.s.
Místo:
Podmínky: horko, před startem prudký déšť, mokrá blátivá trať
209 závodníků,

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf:

Výsledky, Fotky od Františka Gehlera, Fotky od Luboše Tomana

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

Muži - 250m plavání - 4kola MTB - 2,5km běhu

Pořadí Start. číslo Jméno přijmení RNKat.Klub Finish ZtrátaPlaváníDepo 1KoloDepo 2Běh
1. 19 Václav Doležal 1996Muži do 25 letSymbio + CE Energy01:03:25+00:00:0000:03:3700:01:2200:48:4500:00:3300:09:10
2. 18 Vladislav Doležal 1999Muži do 25 let01:04:32+00:01:0700:04:0900:01:2300:50:4800:00:2900:07:45
3. 71 Petr Pavlišen 1999Muži do 25 let4timing/TriKlub Pb01:12:43+00:09:1800:03:1100:01:0701:00:3200:00:2900:07:26
4. 53 Filip Kuba 2005Muži do 25 letCycling Academy Tábor01:26:48+00:23:2300:04:0400:00:5201:10:2700:00:3500:10:52
5. 122 Filip Cingroš 2005Muži do 25 letBSK racing01:31:34+00:28:0900:05:1600:01:0801:11:3300:00:5500:12:44
6. 127 Damián Havlíček 1995Muži do 25 letPříbram01:32:01+00:28:3600:04:0800:02:2501:13:5500:00:3400:11:01
7. 102 Filip Švancar 2004Muži do 25 letSTS Chvojkovice Brod B01:33:16+00:29:5100:04:3200:01:2401:12:4200:01:2800:13:12
8. 62 Josef Matějka 2000Muži do 25 let01:35:49+00:32:2400:05:4100:01:5701:14:1400:00:4600:13:13
9. 41 Jan Kasík 2004Muži do 25 letJTK-Březnice01:40:43+00:37:1800:04:3300:03:0101:20:5200:00:4200:11:38
10. 79 Jan Pulec 1994Muži do 25 let01:41:56+00:38:3100:04:4500:04:3801:20:2700:00:3500:11:34
11. 63 Ondřej Meloun 2002Muži do 25 let01:42:02+00:38:3700:05:3900:01:5001:21:0500:00:3700:12:52
12. 98 Jan Špot 1994Muži do 25 letChlapský klub a alkoholičky01:42:46+00:39:2100:04:2600:03:2401:23:3000:00:2900:10:59
13. 16 Vojtěch Diviš 2004Muži do 25 letMokrovraty02:11:39+01:08:1400:05:4600:02:1301:46:1300:00:4200:16:47
DNF. 51 Jan Krsek 1996Muži do 25 let01:27:45+00:24:2000:03:2000:01:2401:14:0500:00:3100:08:26

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf:

Výsledky, Fotky od Františka Gehlera, Fotky od Luboše Tomana