Brdonoš 2018

28.7.2018 13:00

209 závodníků, pořadatel: Brdonoš Podlesí z.s.
Podmínky: horko, před startem prudký déšť, mokrá blátivá trať

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf:

Výsledky, Fotky od Františka Gehlera, Fotky od Luboše Tomana

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

Muži - 250m plavání - 4kola MTB - 2,5km běhu

Pořadí Start. číslo Jméno přijmení RNKat.Klub Finish ZtrátaPlaváníDepo 1KoloDepo 2Běh
1. 109 Štěpán Vidner 1985Muži 26-35 letTSK Praha01:10:03+00:00:0000:03:0700:01:1200:56:3900:00:3700:08:31
2. 88 Filip Souček 1984Muži 26-35 let01:10:34+00:00:3100:03:2100:00:5100:57:0700:00:3600:08:41
3. 56 Aleš Větrovský 1982Muži 36-45 letBrdonoš Team01:10:46+00:00:4300:03:1100:00:5200:56:5500:00:2900:09:19
4. 94 Petr Šiška 1988Muži 26-35 letCyklo-Market01:10:59+00:00:5600:04:0500:00:5600:55:4600:00:2400:09:49
5. 99 Vojtěch Šprongl 1982Muži 36-45 letTSK Praha01:13:20+00:03:1700:03:1400:00:5000:59:1300:00:5000:09:15
6. 47 Lukáš Kolář 1984Muži 26-35 let01:13:32+00:03:2900:04:0200:01:1500:59:0600:01:0600:08:06
7. 60 Hynek Matějec 1982Muži 36-45 letjehlanka.cz01:14:20+00:04:1700:03:0900:00:4001:00:2800:00:4500:09:19
8. 29 Petr Holeček 1983Muži 26-35 letPříbram01:16:17+00:06:1400:04:3000:01:3301:00:4200:00:4100:08:52
9. 111 Jan Vladyka 1992Muži 26-35 let01:19:39+00:09:3600:02:5900:01:4701:04:0100:00:3100:10:22
10. 123 Martin Wagner 1990Muži 26-35 letČesko na kole01:19:50+00:09:4700:03:3900:01:3001:03:3700:00:5800:10:09
11. 81 Martin Rozmajzl 1986Muži 26-35 letPříbram01:22:23+00:12:2000:04:4200:02:2801:04:4700:01:2600:09:02
12. 129 Tomáš Flierger 1990Muži 26-35 letPříbram01:22:38+00:12:3500:04:3700:02:2801:05:3000:01:1300:08:52
13. 27 Peter Hodermarský 1982Muži 36-45 let01:24:19+00:14:1600:03:5800:01:3601:07:3900:00:4400:10:24
14. 46 Jan Kokštejn 1982Muži 36-45 letPříbram01:24:43+00:14:4000:03:2600:01:4201:08:1500:01:1800:10:05
15. 59 Tomáš Lukšan 1983Muži 26-35 letAUTOLUKSAN.CZ01:25:08+00:15:0500:04:4900:01:4601:05:2000:00:3100:12:44
16. 100 Petr Štefl 1986Muži 26-35 letJawaklam Podlesí01:25:37+00:15:3400:04:5600:02:0701:06:5700:00:5400:10:44
17. 85 Vladimír Skopec 1982Muži 36-45 letAC Hostivař01:25:39+00:15:3600:03:5800:01:5601:08:4800:01:0500:09:54
18. 30 David Hošek 1983Muži 26-35 letPříbram01:26:38+00:16:3500:04:2200:02:1701:09:0700:00:4900:10:06
19. 54 Václav Kuba 1987Muži 26-35 let01:26:45+00:16:4200:04:2100:01:5801:10:2500:00:4600:09:17
20. 125 Lukáš Valta 1991Muži 26-35 letAC Jablonná01:27:22+00:17:1900:05:4200:00:1401:08:0700:00:5200:12:28
21. 68 Filip Novotný 1986Muži 26-35 letNový Knín01:27:47+00:17:4400:05:1500:02:0701:07:4000:00:4900:11:59
22. 67 Dušan Novotný 1992Muži 26-35 letDussen01:28:35+00:18:3200:04:0500:01:5001:10:2900:01:1800:10:55
23. 105 Petr Tylich 1983Muži 26-35 letBrdonoš01:29:01+00:18:5800:05:0200:02:4401:10:1500:01:0000:10:02
24. 101 Milan Štufka 1989Muži 26-35 letDobříš01:34:59+00:24:5600:05:1900:02:2401:15:0000:01:3200:10:45
25. 49 Martin Kozelka 1983Muži 26-35 let01:36:09+00:26:0600:04:2100:01:4201:18:3000:00:5800:10:40
26. 55 Lukáš Kuban 1987Muži 26-35 let01:37:08+00:27:0500:04:0900:01:4301:19:1200:01:0200:11:05
27. 95 Martin Škoda 1984Muži 26-35 letVrane nad Vltavou01:39:15+00:29:1200:04:3000:01:5901:19:0000:00:5500:12:52
28. 80 Michal Routa 1984Muži 26-35 let01:41:01+00:30:5800:04:4600:02:3501:20:2600:01:1900:11:58
29. 28 Willy Hohl 1990Muži 26-35 letJawaklam Podlesí01:49:07+00:39:0400:05:4400:02:4401:27:3100:00:4000:12:30
30. 40 Jaroslav Kalvach 1982Muži 36-45 letPraha01:53:38+00:43:3500:03:0900:02:1401:35:0000:00:4400:12:33
31. 134 Tomáš Jirota 1983Muži 26-35 letDobříš02:16:07+01:06:0400:05:1300:02:1501:52:1600:01:0000:15:25

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf:

Výsledky, Fotky od Františka Gehlera, Fotky od Luboše Tomana