Zátopkův Zlatý týden - maraton

27.7.2018 15:30

303 závodníků, pořadatel: SC MARATHON PLZEŇ, z.s.
Podmínky: horko, 30 stupňů

Další soubory k závodu:

Fotky na behej.com

Výsledky běžeckého seriálu ZZT:

Doběh vítězů jednotlivých běhů. Na 10000m zvítězil Jan Pernica, 5000m Jiří Miller a maraton Štěpán Boháček. Součet časů z těchto disciplín měl pak Radek Sedněv z Karlových Varů.

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

Zlatý maraton Emila Zátopka

Pořadí Start. číslo Jméno přijmení RNKat.Klub Finish ZtrátaPočet okruhůDiplom
1. 147 Štěpán BOHÁČEK 1973M45Runsportteam02:56:03.00+00:00:00.008Diplom
Detail:20:43, 21:18, 21:40, 22:08, 22:05, 22:21, 22:52, 23:01
2. 25 Michael VANĚČEK 1979M35Vlachovo Březí03:02:35.00+00:06:32.008Diplom
Detail:21:01, 21:52, 22:25, 22:29, 23:14, 23:14, 24:06, 24:17
3. 62 Patience DZIAN 1969M45Běžecký klub České spořitelny03:07:22.00+00:11:19.008Diplom
Detail:21:40, 21:41, 21:58, 22:19, 22:43, 23:48, 26:07, 27:10
4. 229 Tereza ZUZÁNKOVÁ 1986Ž20AC Turnov03:08:22.00+00:12:19.008Diplom
Detail:22:19, 22:59, 23:27, 23:39, 23:59, 24:14, 24:09, 23:38
5. 113 Jiří FIX 1974M40SK MAXTRI LIBEREC03:08:54.00+00:12:51.008Diplom
Detail:21:59, 22:09, 22:41, 22:48, 23:58, 24:40, 24:59, 25:43
6. 134 Radek SEDNĚV 1992M20Triatlet Karlovy Vary03:10:50.00+00:14:47.008Diplom
Detail:21:17, 21:43, 21:46, 22:22, 23:30, 26:03, 27:17, 26:55
7. 122 Petr ŠKRABÁNEK 1960M55MK Seitl Ostrava03:12:26.00+00:16:23.008Diplom
Detail:22:06, 22:22, 22:40, 22:57, 24:01, 25:43, 26:19, 26:21
8. 5 Robert BEM 1977M40RBC03:12:38.00+00:16:35.008Diplom
Detail:22:02, 22:36, 23:13, 23:30, 24:23, 25:18, 26:07, 25:31
9. 4 Radek DVOŘÁK 1978M40Hrom do pecky !03:12:51.00+00:16:48.008Diplom
Detail:22:19, 22:32, 22:37, 22:56, 24:01, 25:18, 26:24, 26:48
10. 198 Zbynek Vondrák 1977M40Vinařství Vondrák03:20:05.00+00:24:02.008Diplom
Detail:22:08, 23:10, 23:27, 23:39, 24:28, 28:12, 29:22, 25:43
11. 78 Lukáš HACH 1984M20ŠTEFKO Running Team03:20:49.00+00:24:46.008Diplom
Detail:22:23, 22:47, 24:03, 24:01, 25:34, 26:25, 27:29, 28:10
12. 71 Jiří DOUCHA 1971M45Hvězda Pardubice03:21:28.00+00:25:25.008Diplom
Detail:22:57, 23:04, 24:36, 25:46, 26:27, 25:22, 27:19, 26:01
13. 125 Jiří PEŠEK 1986M20Běžecký klub České spořitelny03:23:14.00+00:27:11.008Diplom
Detail:22:19, 22:31, 22:57, 24:19, 26:09, 27:31, 28:58, 28:35
14. 128 Pavel SEDLÁK 1971M45MK Seitl Ostrava03:24:47.00+00:28:44.008Diplom
Detail:23:56, 24:15, 24:17, 25:05, 25:16, 25:23, 28:11, 28:28
15. 79 Josef ZÁLEŠÁK 1967M50Moravské Prusy03:25:25.00+00:29:22.008Diplom
Detail:24:04, 24:04, 24:24, 24:53, 25:06, 25:55, 27:53, 29:10
16. 19 Jan SEDLÁČEK 1987M20Holešov03:29:46.00+00:33:43.008Diplom
Detail:21:15, 22:17, 23:13, 25:01, 27:18, 27:54, 32:06, 30:45
17. 38 Jan ČÍŽEK 1981M35Roztoky03:35:53.00+00:39:50.008Diplom
Detail:23:06, 22:53, 23:09, 24:31, 27:06, 29:16, 34:01, 31:54
18. 127 Milan UDRŽAL 1990M20Holice03:38:04.00+00:42:01.008Diplom
Detail:23:17, 22:42, 22:32, 24:59, 32:20, 27:46, 29:13, 35:17
19. 102 Martin HEŘMÁNEK 1986M20Pelhřimov03:41:12.00+00:45:09.008Diplom
Detail:23:26, 24:27, 34:00, 31:21, 27:02, 26:44, 27:47, 26:30
20. 118 David ŠIK 1971M45Praha 903:42:09.00+00:46:06.008Diplom
Detail:23:49, 24:23, 25:11, 27:04, 29:48, 30:06, 29:56, 31:55
21. 53 Jan TOMÁŠEK 1976M40BK Čvacht / Yellow ribbon Run03:42:47.00+00:46:44.008Diplom
Detail:26:52, 26:44, 27:03, 27:28, 27:16, 27:29, 28:56, 31:02
22. 215 Zuzana KUBÍNOVÁ 1981Ž3503:43:12.00+00:47:09.008Diplom
Detail:25:20, 26:04, 27:01, 27:58, 28:35, 29:50, 29:07, 29:20
23. 45 Miroslav KUCKO 1958M60Liberec03:46:05.00+00:50:02.008Diplom
Detail:24:28, 26:21, 26:36, 27:15, 28:38, 30:23, 31:19, 31:09
24. 224 Alena KRCHÁKOVÁ 1957Ž60AC Moravská Slavia Brno03:47:16.00+00:51:13.008Diplom
Detail:25:34, 25:58, 26:16, 27:07, 28:24, 30:08, 31:08, 32:44
25. 130 Martin NEUMANN 1990M20Charlieho andílci03:48:54.00+00:52:51.008Diplom
Detail:25:03, 25:39, 26:07, 27:37, 30:39, 34:26, 30:55, 28:31
26. 81 Tomáš BLÁHA 1981M35SC MARATHON PLZEŇ03:51:53.00+00:55:50.008Diplom
Detail:24:04, 24:44, 24:15, 26:04, 32:32, 36:12, 33:19, 30:46
27. 106 Zenon SLIWKA 1979M3503:51:58.00+00:55:55.008Diplom
Detail:26:57, 26:38, 27:58, 27:58, 28:37, 29:49, 31:15, 32:49
28. 34 Jan KUBÍN 1983M3503:52:07.00+00:56:04.008Diplom
Detail:26:16, 26:08, 26:46, 28:06, 29:48, 30:50, 31:39, 32:37
29. 131 Ondřej ŽÍTEK 1987M20Charlieho andílci03:52:31.00+00:56:28.008Diplom
Detail:24:04, 23:58, 25:01, 26:36, 27:52, 31:55, 36:50, 36:20
30. 145 František HORVÁTH 1966M50Condition club Valaliky03:53:49.00+00:57:46.008Diplom
Detail:27:00, 27:07, 26:20, 27:15, 28:26, 31:37, 32:20, 33:47
31. 395 Jan RÝPAR 1983M35Klucma03:55:00.00+00:58:57.008Diplom
Detail:31:39, 33:08, 27:17, 30:36, 27:21, 27:37, 27:50, 29:35
32. 82 Tomáš KUBASCH 1986M20Praha 1303:55:26.00+00:59:23.008Diplom
Detail:24:38, 24:56, 25:54, 28:01, 29:56, 32:47, 34:52, 34:25
33. 136 Pavol TALLO 1972M4503:56:32.00+01:00:29.008Diplom
Detail:28:58, 29:05, 28:08, 28:45, 29:36, 30:02, 31:45, 30:17
34. 60 Aleš KUCHYNKA 1970M45Běžecký klub České spořitelny03:58:32.00+01:02:29.008Diplom
Detail:26:32, 27:20, 27:47, 28:57, 30:24, 31:45, 32:56, 32:56
35. 141 Lukáš KALECKÝ 1984M20Kolín03:58:33.00+01:02:30.008Diplom
Detail:25:53, 26:11, 27:21, 29:26, 31:28, 32:01, 33:54, 32:23
36. 394 Jakub KRÁTKÝ 1990M20JAJAPEDA03:58:50.00+01:02:47.008Diplom
Detail:35:07, 39:00, 30:22, 33:28, 24:22, 28:28, 23:49, 24:18
37. 396 Blanka KUČEROVÁ 1978Ž40Adventní Běhání03:58:56.00+01:02:53.008Diplom
Detail:30:11, 32:40, 28:33, 29:54, 32:05, 34:31, 18:42, 32:25
38. 67 Václav KUČERA 1964M5004:00:54.00+01:04:51.008Diplom
Detail:24:23, 25:02, 26:04, 29:42, 32:02, 33:44, 37:25, 32:36
39. 222 Magdaléna KOLAŘÍKOVÁ 1981Ž35Ostrava04:05:03.00+01:09:00.008Diplom
Detail:26:53, 27:49, 29:11, 30:28, 30:32, 31:04, 33:30, 35:40
40. 22 Václav KULHAVÝ 1975M40Turnov04:05:23.00+01:09:20.008Diplom
Detail:26:55, 29:15, 30:43, 31:45, 32:23, 33:17, 30:25, 30:43
41. 133 Tomáš BABKA 1972M4504:06:27.00+01:10:24.008Diplom
Detail:26:55, 27:35, 28:35, 30:04, 31:34, 33:17, 34:53, 33:35
42. 117 Petr NEJEDLÝ 1974M40Praha04:10:17.00+01:14:14.008Diplom
Detail:27:37, 28:22, 29:07, 30:08, 31:45, 33:29, 34:49, 35:05
43. 132 Jiří ŠTURALA 1988M20Velké Karlovice04:12:27.00+01:16:24.008Diplom
Detail:26:43, 28:08, 29:49, 31:29, 33:38, 34:39, 32:53, 35:12
44. 41 Martin NOGOL 1978M40BESKYDY GODULA BIKE04:19:41.00+01:23:38.008Diplom
Detail:27:19, 29:02, 30:05, 31:37, 35:45, 36:32, 35:45, 33:39
45. 31 Ivan TATCHEV 1960M5504:20:34.00+01:24:31.008Diplom
Detail:29:13, 30:23, 30:40, 31:08, 32:56, 34:23, 36:22, 35:32
46. 230 Štěpánka KUČEROVÁ 1987Ž20TJ Sokol Hradec Králové04:22:17.00+01:26:14.008Diplom
Detail:31:34, 32:55, 32:17, 32:46, 32:58, 33:10, 32:58, 33:43
47. 70 Michal KOPAČKA 1985M20České Budějovice04:22:35.00+01:26:32.008Diplom
Detail:25:19, 28:28, 31:04, 30:45, 32:58, 34:45, 36:53, 42:26
48. 101 Stefan RICHTER 1978M40Wien / Rakousko04:23:03.00+01:27:00.008Diplom
Detail:29:48, 30:23, 31:10, 32:27, 32:45, 32:43, 33:50, 40:01
49. 84 Vlastimil DVOŘÁČEK 1959M55Doudleby nad Orlicí04:23:18.00+01:27:15.008Diplom
Detail:29:50, 31:45, 32:33, 32:41, 32:59, 33:00, 34:14, 36:18
50. 121 Henry GROHMANN 1965M50Berlin04:24:45.00+01:28:42.008Diplom
Detail:29:59, 31:00, 30:50, 31:09, 32:23, 32:04, 33:56, 43:27
51. 96 Martin HANUSEK 1969M45Sarbis CZ04:25:56.00+01:29:53.008Diplom
Detail:31:19, 31:08, 31:57, 33:44, 33:16, 32:50, 35:12, 36:34
52. 105 Jan PERNICA 1981M35Adidas Runners Praha04:26:16.00+01:30:13.008Diplom
Detail:20:21, 20:40, 21:11, 22:05, 23:19, 26:03, 45:27, 87:14
53. 63 Aleš SVĚTLÍK 1982M35Běžecký klub České spořitelny04:28:34.00+01:32:31.008Diplom
Detail:29:24, 30:14, 30:55, 32:10, 33:49, 35:50, 36:58, 39:16
54. 20 Jiří ČERNÝ 1978M4025A04:28:58.00+01:32:55.008Diplom
Detail:31:35, 32:31, 33:25, 33:38, 33:55, 33:42, 35:18, 34:57
55. 226 Simona AMBRÚŽOVÁ 1980Ž35Jilemnické nebe04:29:01.00+01:32:58.008Diplom
Detail:28:05, 30:49, 32:37, 33:47, 34:29, 36:36, 37:28, 35:12
56. 209 Jana JELÍNKOVÁ 1984Ž20Báječné ženy v běhu04:29:04.00+01:33:01.008Diplom
Detail:31:38, 32:03, 35:46, 34:04, 34:22, 36:03, 34:17, 30:56
57. 203 Jaroslava ZELENÁ 1978Ž40Chudenice04:29:13.00+01:33:10.008Diplom
Detail:31:23, 31:24, 33:10, 32:13, 33:26, 34:31, 37:22, 35:47
58. 109 Tony POLAKIS 1966M50CHANIA04:29:43.00+01:33:40.008Diplom
Detail:30:05, 31:19, 32:43, 34:07, 34:06, 34:43, 37:09, 35:33
59. 72 Amit PHUTELA 1978M40Indie04:29:50.00+01:33:47.008Diplom
Detail:27:43, 28:34, 31:35, 35:03, 35:52, 37:57, 38:36, 34:34
60. 11 Gerhard MAURER 1965M50Rakousko04:30:34.00+01:34:31.008Diplom
Detail:32:56, 34:44, 27:43, 37:52, 28:44, 40:59, 28:41, 38:58
61. 75 Vladimír CHVÁTAL 1967M50Úvaly04:30:53.00+01:34:50.008Diplom
Detail:29:41, 31:20, 32:23, 32:47, 34:54, 36:11, 37:22, 36:19
62. 116 Václav MAREK 1956M60SKP Stromovka04:31:51.00+01:35:48.008Diplom
Detail:26:44, 27:27, 28:10, 29:12, 31:51, 38:42, 50:39, 39:09
63. 77 Libor WEIGEL 1974M40Praha04:31:56.00+01:35:53.008Diplom
Detail:26:37, 26:43, 27:30, 27:40, 30:21, 35:53, 50:02, 47:14
64. 89 Alexey LIKHAREV 1985M20Rusko04:32:23.00+01:36:20.008Diplom
Detail:29:21, 31:00, 31:41, 32:15, 34:30, 37:59, 38:31, 37:10
65. 213 Žaneta HAVALCOVÁ 1983Ž35MP Praha04:33:13.00+01:37:10.008Diplom
Detail:31:48, 31:47, 32:38, 34:48, 33:13, 35:37, 34:51, 38:35
66. 1230 Tomáš ULMA 1964M50Praha 904:35:05.00+01:39:02.008Diplom
Detail:31:21, 32:42, 33:24, 35:01, 35:07, 34:35, 36:34, 36:25
67. 110 Jan MAREK 1991M20Praha04:35:05.00+01:39:02.008Diplom
Detail:31:56, 32:30, 33:13, 33:52, 35:33, 35:01, 37:23, 35:41
68. 37 Ondřej SATRAPA 1974M40Fc Květinov04:35:52.00+01:39:49.008Diplom
Detail:31:46, 33:25, 32:57, 33:43, 38:17, 33:50, 36:55, 35:04
69. 35 Martin MACEČEK 1970M45Hlavatce04:40:25.00+01:44:22.008Diplom
Detail:31:13, 31:49, 32:27, 32:45, 34:50, 37:23, 40:18, 39:44
70. 93 Jan LECHNER 1958M60VS Uhřice04:42:39.00+01:46:36.008Diplom
Detail:30:21, 31:06, 31:06, 31:57, 34:24, 36:59, 44:07, 42:42
71. 217 Petra SKOBLOVÁ 1988Ž2004:43:49.00+01:47:46.008Diplom
Detail:31:34, 33:54, 34:15, 36:21, 37:07, 36:58, 37:46, 35:57
72. 58 Zdeněk CHMEL 1962M55Běžecký klub České spořitelny04:45:40.00+01:49:37.008Diplom
Detail:28:55, 30:26, 31:24, 32:24, 37:21, 40:17, 44:59, 39:58
73. 220 Martina TYLŠOVÁ 1987Ž20Hradec Králové04:46:03.00+01:50:00.008Diplom
Detail:33:00, 34:16, 34:05, 34:54, 37:38, 36:56, 37:16, 38:03
74. 52 Robert KREJČÍ 1971M45MP Neratovice04:46:22.00+01:50:19.008Diplom
Detail:31:33, 34:04, 33:32, 34:22, 37:15, 41:33, 38:07, 35:59
75. 61 Martin ŠAFRA 1967M50Běžecký klub České spořitelny04:46:37.00+01:50:34.008Diplom
Detail:29:15, 30:19, 31:10, 32:43, 31:21, 34:05, 42:16, 55:30
76. 21 František LINHART 1982M35Prague Runners04:47:26.00+01:51:23.008Diplom
Detail:30:06, 31:19, 32:16, 33:54, 37:06, 38:41, 43:07, 41:00
77. 218 Zuzana ZBRANKOVÁ 1987Ž20Ostrava04:48:37.00+01:52:34.008Diplom
Detail:29:20, 31:00, 35:08, 35:30, 39:16, 43:36, 36:36, 38:15
78. 223 Magdaléna ŠVESTKOVÁ 1969Ž45Alternativo04:51:17.00+01:55:14.008Diplom
Detail:32:00, 32:33, 33:17, 35:19, 39:08, 41:38, 37:37, 39:50
79. 146 Jiří TAIŠL 1966M50Praha 204:51:49.00+01:55:46.008Diplom
Detail:29:46, 31:58, 32:07, 34:11, 39:26, 46:41, 42:15, 35:29
80. 112 Fritz RIETKÖTTER 1966M50Wildeshauser Lauftreff04:53:35.00+01:57:32.008Diplom
Detail:30:00, 31:30, 33:04, 35:16, 38:17, 40:52, 42:04, 42:35
81. 111 Michal REZEK 1965M50PIM Kings04:56:22.00+02:00:19.008Diplom
Detail:36:34, 36:04, 36:09, 36:17, 36:30, 38:33, 39:24, 36:56
82. 65 Josef LEDVINKA 1972M45SABZO04:57:13.00+02:01:10.008Diplom
Detail:29:00, 30:54, 33:04, 34:00, 36:56, 42:38, 46:33, 44:11
83. 95 Jindřich SLUNEČKO 1970M45Benešovský běžecký klub04:59:03.00+02:03:00.008Diplom
Detail:30:31, 30:56, 31:06, 31:58, 35:19, 35:55, 43:03, 60:20
84. 344 Zdeněk ŠIMEK 1957M60BULLS04:59:20.00+02:03:17.008Diplom
Detail:31:02, 31:25, 31:57, 33:43, 36:22, 42:02, 47:16, 45:36
85. 120 Daniel MELKES 1993M20Jaroměřice nad Rokytnou05:03:55.00+02:07:52.008Diplom
Detail:30:21, 31:04, 30:17, 31:06, 32:06, 38:45, 45:31, 64:49
86. 119 Miroslav PROKOP 1994M20Jaroměřice nad Rokytnou05:03:55.00+02:07:52.008Diplom
Detail:30:20, 31:05, 30:17, 31:07, 32:08, 38:44, 45:30, 64:49
87. 90 Ivan KOSTELECKÝ 1964M50Maravská Třebová05:04:40.00+02:08:37.008Diplom
Detail:33:51, 34:59, 36:27, 37:39, 38:39, 40:24, 41:19, 41:25
88. 30 Werner KROER 1959M55100 MC Austria05:08:24.00+02:12:21.008Diplom
Detail:32:01, 33:04, 34:06, 36:04, 39:15, 43:47, 46:24, 43:45
89. 33 Miroslav VOSTRÝ 1977M40MK Kladno05:11:14.00+02:15:11.008Diplom
Detail:31:32, 34:12, 37:19, 39:50, 41:54, 44:39, 44:26, 37:25
90. 83 David RŮŽIČKA 1982M35Šneci v běhu05:12:32.00+02:16:29.008Diplom
Detail:31:07, 34:44, 36:52, 38:48, 42:59, 42:02, 43:48, 42:16
91. 94 Richard KLOUČEK 1965M50Žďár u Kumburku05:15:08.00+02:19:05.008Diplom
Detail:33:20, 35:42, 36:19, 37:27, 39:54, 42:14, 45:59, 44:17
92. 97 Martin ŠANDERA 1976M40BONBON05:15:36.00+02:19:33.008Diplom
Detail:31:55, 33:15, 33:46, 33:36, 34:28, 43:22, 49:57, 55:21
93. 86 Emil TROMBIK 1946M70Český Těšín05:16:56.00+02:20:53.008Diplom
Detail:33:28, 37:52, 35:22, 37:46, 39:30, 43:45, 46:04, 43:13
94. 193 Hans EUGEN Mannsten 1947M70fINLAND05:25:32.00+02:29:29.008Diplom
Detail:37:27, 37:36, 38:59, 38:52, 39:56, 42:38, 45:21, 44:46
95. 140 Anton REITER 1954M60Club Supermarathon Italia05:30:31.00+02:34:28.008Diplom
Detail:34:02, 35:58, 39:13, 42:14, 40:36, 47:46, 44:49, 45:56
96. 204 Eliška Anna KUBIČKOVÁ 1966Ž50SC MARATHON PLZEŇ05:30:55.00+02:34:52.008Diplom
Detail:34:38, 36:54, 36:06, 37:45, 40:22, 54:25, 46:04, 44:45
97. 74 Milan HLAVA 1955M60Praha 405:37:52.00+02:41:49.008Diplom
Detail:32:15, 33:59, 36:30, 38:40, 41:35, 46:43, 53:50, 54:24
98. 64 Zdeněk KLIČKA 1980M3505:40:02.00+02:43:59.008Diplom
Detail:34:51, 37:31, 40:58, 44:38, 44:44, 46:17, 44:51, 46:14
99. 55 Libor HLAVIČKA 1982M3505:40:11.00+02:44:08.008Diplom
Detail:34:54, 36:23, 38:40, 43:37, 44:44, 47:43, 45:02, 49:12
100. 227 Lucie FIDRICHOVÁ 1982Ž35Praha 405:47:55.00+02:51:52.008Diplom
Detail:35:34, 39:13, 41:19, 43:34, 44:02, 48:23, 49:25, 46:29
101. 76 Jan MÍŠEK 1960M55BONBON05:51:04.00+02:55:01.008Diplom
Detail:34:30, 37:49, 41:26, 44:09, 49:44, 47:06, 48:37, 47:46
102. 46 Miroslav KRUMER 1949M65MK Ostrov05:59:05.00+03:03:02.008Diplom
Detail:33:26, 37:54, 39:43, 45:16, 50:10, 52:09, 53:04, 47:25
103. 185 Frank THOMAS 1963M55Wurzen06:12:48.00+03:16:45.008Diplom
Detail:29:41, 30:59, 31:31, 38:23, 60:49, 61:41, 60:57, 58:51
104. 216 Darina DOUBKOVÁ 1957Ž60PKO Praha06:29:21.00+03:33:18.008Diplom
Detail:42:53, 44:22, 43:37, 45:06, 49:07, 53:18, 55:51, 55:09
105. 103 Stanislav GROH 1946M70AV Vrchlabí06:42:07.00+03:46:04.008Diplom
Detail:42:49, 44:41, 46:37, 50:23, 53:22, 56:17, 54:50, 53:12
106. 208 Soňa KVANKOVA-HARMADYOVÁ 1975Ž40Kmeťovice / Slovensko07:43:47.00+04:47:44.008Diplom
Detail:52:36, 55:29, 58:35, 60:53, 59:35, 59:25, 66:51, 50:28
107. 228 Veronika PITROVÁ 1986Ž20Vegan sport club07:43:47.00+04:47:44.008Diplom
Detail:52:36, 55:28, 58:34, 60:53, 59:36, 59:29, 66:48, 50:27

Další soubory k závodu:

Fotky na behej.com

Výsledky běžeckého seriálu ZZT:

Doběh vítězů jednotlivých běhů. Na 10000m zvítězil Jan Pernica, 5000m Jiří Miller a maraton Štěpán Boháček. Součet časů z těchto disciplín měl pak Radek Sedněv z Karlových Varů.