Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

Brdský kros

13.9.2020 11:00

Pořadatel: Svět běhu
Místo: Řevnice, Lesní divadlo
Podmínky: slunečno, sucho 27 stupňů Celsia, míený vítr
Web závodu: https://krosovypohar.cz/brdsky-kros/
227 závodníků,

Výsledky v pdf: Celkové, hobby a děti, kategorie dlouhá a krátká trasa

Fotky z trasy

Závody:

Dlouhá trasa cca 15km

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 94 Jaroslav GregorLegendy mužiBěchovice01:34:04.00+00:00:00.00
2. 112 Václav JarešLegendy muži01:37:50.00+00:03:46.00
3. 59 Milan ZápotockýLegendy muži01:39:25.00+00:05:21.00
4. 49 Jiří ŠvecLegendy muži01:48:50.00+00:14:46.00

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf: Celkové, hobby a děti, kategorie dlouhá a krátká trasa

Fotky z trasy