Aquatlon Příbram

2.4.2017 10:00

Pořadatel:
Místo:
Podmínky:
0 závodníků,

Další soubory k závodu:

Výsledky: Běžecká kola ¦ Plavání ¦ Běh ¦ Celkové po kategoriích ¦ Cílové kontrolní video ¦ Fotky

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

Dospělí 400m plavání a 5000m běhu

Pořadí Start. číslo Jméno přijmení RNKat.Klub Finish ZtrátaPlaváníBěhPočet okruhů
1. 14 Jan Franěk 1998JuniořiTRI KLUB Příbram00:20:55+00:00:0000:05:2300:15:325
2. 84 Jan Hradecký 1983Muži 20-39TT Příbram. z. s.00:21:16+00:00:2100:04:5200:16:245
3. 33 Filip Peřinka 1988Muži 20-39TTT00:21:57+00:01:0200:05:3500:16:215
4. 40 Jiří Srch 1998JuniořiŠumavský triatlon (ŠuTri)00:22:29+00:01:3400:04:5800:17:315
5. 137 Petr Pavlišen 1999JuniořiTRI KLUB Příbram00:22:48+00:01:5300:06:3400:16:145
6. 75 Zdislav Cihlář 1964Muži 50-59TT TJ Lokomotiva Beroun00:23:07+00:02:1200:05:4600:17:215
7. 128 Michal Háša 1981Muži 20-39E.ON Triathlon Team00:23:08+00:02:1300:06:1300:16:555
8. 10 Tomáš Černohorský 1997Muži 20-39TT Příbram. z. s.00:23:12+00:02:1700:05:1200:17:595
9. 107 Martin Korous 1974Muži 40-49E.ON Triathlon Team00:23:18+00:02:2300:06:1100:17:075
10. 73 Jan Jeníček 1999JuniořiTri klub Příbram00:23:38+00:02:4300:06:3200:17:065
11. 126 Tomáš Karas 1967Muži 50-59TT Příbram. z. s.00:23:43+00:02:4800:06:1200:17:305
12. 146 Martin Fic 1974Muži 40-49STS Chvojkovice Brod "B"00:24:17+00:03:2200:06:5000:17:265
13. 22 Václav Kolář 1977Muži 40-49Vlčí smečka00:25:25+00:04:3000:05:1400:20:115
14. 145 Aleš Větrovský 1982Muži 20-39Tri klub Příbram00:25:49+00:04:5400:06:2200:19:265
15. 43 Pavel Svoboda 1969Muži 40-49SK Vlaška00:26:02+00:05:0700:06:3600:19:265
16. 135 Hynek Hrabík 1991Muži 20-39---00:27:04+00:06:0900:06:5100:20:135
17. 143 Jakub Zych 1994Muži 20-39Přední Poříčí00:27:17+00:06:2200:09:0300:18:135
18. 65 Václav Beran 1977Muži 40-4900:27:45+00:06:5000:08:4000:19:055
19. 34 Petr Peškař 1973Muži 40-49Brdonoš00:27:49+00:06:5400:07:5400:19:545
20. 39 Josef Slaba 1986Muži 20-39AC Fit Řízci00:28:28+00:07:3300:07:4400:20:435
21. 121 Jiří Stuchlík 1975Muži 40-49Votice00:28:46+00:07:5100:07:1100:21:355
22. 27 Petr Marcín 1975Muži 40-49Vlčí smečka00:29:21+00:08:2600:06:5000:22:315
23. 149 Roman Číp 1970Muži 40-49Kovárna Hluboš00:29:47+00:08:5200:07:4500:22:015
24. 150 Miroslav Pavrovský 1976Muži 40-4900:30:11+00:09:1600:08:1000:22:005
25. 140 Jan Plachý 1972Muži 40-49Gigathlon Czech Republic00:30:52+00:09:5700:09:2600:21:255
26. 17 Petr Hruška 1979Muži 20-39AC Fir řízci00:32:46+00:11:5100:08:0100:24:455

Další soubory k závodu:

Výsledky: Běžecká kola ¦ Plavání ¦ Běh ¦ Celkové po kategoriích ¦ Cílové kontrolní video ¦ Fotky