Brdonoš 2019

27.7.2019 13:00

Pořadatel: Brdonoš Podlesí z.s.
Místo: Podlesí
Podmínky:
Web závodu: http://www.brdonos.cz
149 závodníků,

Další soubory k závodu:

výsledky: Celkové, Kategorie, štafety

Fotky:Od Františka Gahlera

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

Ženy 150m plavání - 3kola MTB - 2,5km běhu

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish ZtrátaKajakBěhParaglideBěh
1. 202 Marika PulkrabováŽeny 10-25 letBsk cyklo-market01:04:10+00:00:0000:03:4300:02:2400:42:5300:15:13
2. 201 Gabriela HrubáŽeny 36-45 letBSK & Cyklo-Market01:04:16+00:00:0600:03:5700:02:2700:44:2800:13:26
3. 211 Eva KönigsmarkováŽeny 26-35 letNulová Šance01:11:41+00:07:3100:03:3500:02:4500:49:5900:15:24
4. 220 Lucie ŠpirkováŽeny 36-45 let01:12:13+00:08:0300:03:5700:03:0000:50:1700:14:59
5. 216 Zuzana PlojharováŽeny 10-25 letBob a Bobek01:13:06+00:08:5600:03:4900:02:4900:51:3500:14:54
6. 217 Markéta RejnartováŽeny 26-35 let01:18:52+00:14:4200:04:3100:02:5300:56:0000:15:30
7. 213 Zuzana NepomuckáŽeny 26-35 letPraha01:19:02+00:14:5200:04:2200:02:5600:56:5500:14:50
8. 218 Jana SlezákováŽeny 26-35 letHejvys intimmate team01:19:04+00:14:5400:04:4300:03:0600:55:1100:16:06
9. 203 Natálie BakosováŽeny 10-25 letSK Oplocenka01:21:02+00:16:5200:04:2800:03:1700:56:2600:16:52
10. 222 Zuzka TreybalováŽeny nad 46 letHejvy´s intimmate team01:24:02+00:19:5200:04:4300:03:0500:57:3400:18:41
11. 224 Anna TyplováŽeny 26-35 letTeplice01:25:49+00:21:3900:04:4500:03:1601:01:4000:16:10
12. 225 Barbora AlblováŽeny 10-25 letPraha01:26:25+00:22:1500:03:4400:03:2901:00:0200:19:12
13. 226 Kristýna NesnídalováŽeny 26-35 letHořovice01:26:31+00:22:2100:04:2000:04:5201:00:3400:16:46
14. 209 Pavla KarasováŽeny 36-45 letPříbram 601:28:04+00:23:5400:03:4600:03:2301:04:2700:16:30
15. 207 Jana HorňákováŽeny nad 46 letBeroun01:28:31+00:24:2100:04:2800:03:0001:03:3200:17:34
16. 210 Tereza KockováŽeny 10-25 letPro doma - Lištička01:31:15+00:27:0500:03:5800:03:0201:07:3800:16:39
17. 221 Lenka ŠvandelíkováŽeny 26-35 letENERGI PŘÍBRAM01:32:23+00:28:1300:04:2600:03:1501:02:1000:22:34
18. 219 Alena ŠálkováŽeny 36-45 letTJ Drmlovo pole01:34:19+00:30:0900:04:5700:03:5101:07:4600:17:47
19. 223 Jana VolfováŽeny 36-45 letK3K01:38:54+00:34:4400:04:5600:03:2601:11:2500:19:08
20. 227 Jana StaňkováŽeny 36-45 letPlzeň01:42:27+00:38:1700:04:4100:03:1501:15:0600:19:26
21. 214 Ivana OktabcováŽeny nad 46 letBrdonos01:55:38+00:51:2800:05:4500:04:1101:22:2300:23:21

Další soubory k závodu:

výsledky: Celkové, Kategorie, štafety

Fotky:Od Františka Gahlera