Vánoční maraton v Plzni

17.12.2017 10:00

150 závodníků, pořadatel: SC MARATHON PLZEŇ, z.s.
Podmínky: ráno +1 stupeň, odpoledne +3 stupně Celsia, mokro, ráno 1 cm mokrého sněhu, slabý vítr

Další soubory k závodu:

Výsledky v PDF: Výsledky, Maraton - kategorie, Půlmaraton - kategorie, 10km - kategorie, Jednotlivá kola

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

Maraton

Pořadí Start. číslo Jméno přijmení RNKat.Klub Finish ZtrátaPočet okruhů
1. 531 Radek BRUNNER 1974M40SK Babice02:41:07.00+00:00:00.0013
2. 424 Radim ČADA 1976M4002:53:14.00+00:12:07.0013
3. 504 Michael VANĚČEK 1979M20Vlachovo Březí CZE02:53:30.00+00:12:23.0013
4. 513 Konstantin KASÍK 1978M20JKM03:02:07.00+00:21:00.0013
5. 532 David LANDŠTOF 1983M20Pij a Běhej03:17:44.00+00:36:37.0013
6. 535 Daniel REIPRICH 1970M40Hvozd03:22:05.00+00:40:58.0013
7. 523 Gerhard PETERMANN 1965M50Germany03:27:26.00+00:46:19.0013
8. 511 Aleš KUCHYNKA 1970M40Běžecký klub České spořitelny03:28:14.00+00:47:07.0013
9. 510 Jiří DOUCHA 1971M40Hvězda Pardubice03:29:34.00+00:48:27.0013
10. 516 Pavel GABRIEL 1973M40Kraslice03:35:51.00+00:54:44.0013
11. 521 Miroslav KUCKO 1958M50Liberec03:36:51.00+00:55:44.0013
12. 507 Stanislav KRÁL 1974M40Run the World03:37:08.00+00:56:01.0013
13. 530 Jaroslav KŘEMEN 1983M20HC Válec03:39:35.00+00:58:28.0013
14. 503 Petr NEJEDLÝ 1974M40Praha 503:42:01.00+01:00:54.0013
15. 529 Jiří CIPRA 1981M20FORREST GUMP TEAM03:44:56.00+01:03:49.0013
16. 538 Petr HRON 1990M20Živé Sokolovsko03:45:36.00+01:04:29.0013
17. 522 Tomáš ŠIMEČEK 1978M20www.prostebeham.cz03:56:10.00+01:15:03.0013
18. 517 Martin CHMATAL 1974M40Pij a Běhej03:57:53.00+01:16:46.0013
19. 524 Vlastimil DVOŘÁČEK 1959M50Doudleby nad Orlicí03:59:01.00+01:17:54.0013
20. 540 Jaroslav KRANEŠ 1974M4004:02:23.00+01:21:16.0013
21. 546 Věra HAMPLOVÁ 1988Ž20Plzeň04:02:23.00+01:21:16.0013
22. 527 Vladimír CHVÁTAL 1967M50Úvaly04:02:24.00+01:21:17.0013
23. 515 Jiří HAVRÁNEK 1972M40NA SEKERÁCH ZÁLUŽÍ04:03:42.00+01:22:35.0013
24. 218 Lukáš HACH 1984M20Štefko running team04:04:25.00+01:23:18.0013
25. 119 Miroslav HASAL 1965M50behej.com04:09:35.00+01:28:28.0013
26. 537 Jiří PUCHOLT 1959M50TJ Sokol Unhošť04:16:31.00+01:35:24.0013
27. 542 Hana BREBURDOVÁ 1961Ž50MK Kladno04:21:09.00+01:40:02.0013
28. 520 Václav BENEŠ 1969M40Bdoors s.r.o.04:23:36.00+01:42:29.0013
29. 525 Milan LINHART 1964M50KBA Grafitec Dobruška04:24:19.00+01:43:12.0013
30. 519 Jan ŠVEJKOVSKÝ 1970M40MK Kladno04:31:57.00+01:50:50.0013
31. 502 Herbert ORLINGER 1960M50HPLC Linz04:34:50.00+01:53:43.0013
32. 599 Gunter SCHLOGELHOFER 1965M50Laufstammtisch Flottesohle04:34:51.00+01:53:44.0013
33. 505 Jan DOLEJŠ 1949M60TJ Sokol Unhošť04:35:26.00+01:54:19.0013
34. 595 Miroslav VOSTRÝ 1977M4004:45:30.00+02:04:23.0013
35. 512 Ludvík SZABÓ 1963M50Klínec04:46:50.00+02:05:43.0013
36. 534 Michal REZEK 1965M50PIM Kings04:47:25.00+02:06:18.0013
37. 528 Emil TROMBIK 1946M70Český Těšín04:48:18.00+02:07:11.0013
38. 506 Tomáš ULMA 1964M50Praha04:50:38.00+02:09:31.0013
39. 536 Stanislav JANČÁŘ 1967M50MK Seitl Ostrava04:53:10.00+02:12:03.0013
40. 539 Zdeněk KOPECKÝ 1937M7005:23:38.00+02:42:31.0013
41. 526 Pavel ZEMAN 1954M60Traged Team Praha05:37:18.00+02:56:11.0013
42. 514 Zdeněk DOUBEK 1956M60PKO Praha06:01:11.00+03:20:04.0013
43. 541 Darina DOUBKOVÁ 1957Ž60PKO Praha06:22:02.00+03:40:55.0013

Další soubory k závodu:

Výsledky v PDF: Výsledky, Maraton - kategorie, Půlmaraton - kategorie, 10km - kategorie, Jednotlivá kola