Lesní kros i canicross Tlučnou

31.3.2018 08:00

285 závodníků, pořadatel: www.rozbehamecesko.cz
Podmínky: Místy malé přeháňky, 5 stupňů Celsia, lesní části bahnité

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

10km

 

Pořadí Start. číslo Jméno přijmení RNKat.Klub Finish ZtrátaDetail
1. 230 Pavel Štěpáník 1979Muži do 39 let00:37:57.00+00:00:00.00Podrobnosti
2. 225 Ondřej Jadlovský 1979Muži do 39 let00:38:47.00+00:00:50.00Podrobnosti
3. 222 Michal Fencl 1979Muži do 39 let00:40:18.00+00:02:21.00Podrobnosti
4. 224 Miroslav Sedláček 1979Muži do 39 let00:41:03.00+00:03:06.00Podrobnosti
5. 196 Kateřina Houfková 1979Ženy do 39 let00:45:11.00+00:07:14.00Podrobnosti
6. 235 Radovan Vojtíšek 1979Muži do 39 let00:46:24.00+00:08:27.00Podrobnosti
7. 220 Martin Prokeš 1979Muži do 39 let00:47:02.00+00:09:05.00Podrobnosti
8. 232 Petr Kubalík 1979Muži do 39 let00:47:05.00+00:09:08.00Podrobnosti
9. 234 Radek Jíra 1979Muži do 39 let00:47:25.00+00:09:28.00Podrobnosti
10. 229 Pavel Svarc 1979Muži do 39 let00:47:45.00+00:09:48.00Podrobnosti
11. 231 Petr Hrabák 1979Muži do 39 let00:47:53.00+00:09:56.00Podrobnosti
12. 233 Petr Landsman 1979Muži do 39 let00:48:02.00+00:10:05.00Podrobnosti
13. 228 Pavel Štádler 1979Muži do 39 let00:48:34.00+00:10:37.00Podrobnosti
14. 195 Julie Soukupová 1979Ženy do 39 let00:48:45.00+00:10:48.00Podrobnosti
15. 246 Antonín Havel 1978Muži nad 40 let00:48:51.00+00:10:54.00Podrobnosti
16. 236 Richard Franz 1979Muži do 39 let00:49:02.00+00:11:05.00Podrobnosti
17. 202 Tomáš Bláha 1979Muži nad 40 let00:50:09.00+00:12:12.00Podrobnosti
18. 213 Jiří Skružný 1979Muži do 39 let00:50:21.00+00:12:24.00Podrobnosti
19. 249 Jan Antoš 1978Muži nad 40 let00:50:57.00+00:13:00.00Podrobnosti
20. 245 Vávlav Harmáček 1979Muži do 39 let00:51:23.00+00:13:26.00Podrobnosti
21. 227 Otakar Horák 1979Muži do 39 let00:51:52.00+00:13:55.00Podrobnosti
22. 259 Eva Kufnerová 1978Ženy do 39 let00:51:53.00+00:13:56.00Podrobnosti
23. 208 Jakub Turč 1978Muži nad 40 let00:51:53.00+00:13:56.00Podrobnosti
24. 251 Martin Leitl 1978Muži nad 40 let00:52:38.00+00:14:41.00Podrobnosti
25. 194 Hocká Jana 1979Ženy do 39 let00:52:58.00+00:15:01.00Podrobnosti
26. 240 Dana Gálová 1979Ženy do 39 let00:53:26.00+00:15:29.00Podrobnosti
27. 243 Václav Fialka 1979Muži do 39 let00:53:33.00+00:15:36.00Podrobnosti
28. 223 Michal Míčko 1979Muži do 39 let00:53:35.00+00:15:38.00Podrobnosti
29. 247 Pavlína Fryčková 1978Ženy nad 40 let00:53:56.00+00:15:59.00Podrobnosti
30. 254 Václav Gabriel 1978Muži nad 40 let00:54:19.00+00:16:22.00Podrobnosti
31. 191 Dana Císařová 1979Ženy do 39 let00:54:31.00+00:16:34.00Podrobnosti
32. 209 Jan Císař 1979Muži do 39 let00:54:31.00+00:16:34.00Podrobnosti
33. 197 Kateřina Zelenková 1979Ženy do 39 let00:55:09.00+00:17:12.00Podrobnosti
34. 190 Alžběta Ševčíková 1979Ženy do 39 let00:55:37.00+00:17:40.00Podrobnosti
35. 268 Michal Borský 0000Muži do 39 let00:56:38.00+00:18:41.00Podrobnosti
36. 250 Libor Řezáč 1978Muži nad 40 let00:56:45.00+00:18:48.00Podrobnosti
37. 216 Renata Heringová 1979Ženy nad 40 let00:56:52.00+00:18:55.00Podrobnosti
38. 206 Ivan Matta 1978Muži nad 40 let00:57:13.00+00:19:16.00Podrobnosti
39. 242 Tomáš Záhrobský 1979Muži do 39 let00:58:24.00+00:20:27.00Podrobnosti
40. 238 Roman Záhrobský 1979Muži do 39 let00:58:24.00+00:20:27.00Podrobnosti
41. 267 Adéla Turčová 0000Ženy do 39 let00:58:29.00+00:20:32.00Podrobnosti
42. 260 Pech 1978Muži do 39 let00:58:36.00+00:20:39.00Podrobnosti
43. 207 Jakub Ševčík 1978Muži nad 40 let00:58:37.00+00:20:40.00Podrobnosti
44. 270 Václav Rezek 0000Muži do 39 let00:58:39.00+00:20:42.00Podrobnosti
45. 253 Tomáš Váchal 1978Muži nad 40 let00:58:46.00+00:20:49.00Podrobnosti
46. 204 Daniel Zdvořan 1978Muži nad 40 let00:58:48.00+00:20:51.00Podrobnosti
47. 255 Karel Fait 1978Muži nad 40 let00:59:20.00+00:21:23.00Podrobnosti
48. 256 Romana Davídková 1978Ženy nad 40 let00:59:51.00+00:21:54.00Podrobnosti
49. 215 Lenka Dolanová 1979Ženy do 39 let01:02:54.00+00:24:57.00Podrobnosti
50. 192 Ester Suchanová 1979Ženy do 39 let01:03:22.00+00:25:25.00Podrobnosti
51. 241 Štěpánka Strejcová 1979Ženy do 39 let01:03:52.00+00:25:55.00Podrobnosti
52. 239 Silvie Vaňková 1979Ženy nad 40 let01:07:03.00+00:29:06.00Podrobnosti
53. 271 Monika Pašková 0000Ženy nad 40 let01:09:34.00+00:31:37.00Podrobnosti
54. 203 Alena Poláková 1978Ženy nad 40 let01:10:46.00+00:32:49.00Podrobnosti
55. 252 Miroslav Weber 1978Muži nad 40 let01:11:29.00+00:33:32.00Podrobnosti
56. 193 Hana Bulantová 1979Ženy do 39 let01:12:17.00+00:34:20.00Podrobnosti
57. 200 Michaela Šnebergerová 1979Ženy do 39 let01:12:32.00+00:34:35.00Podrobnosti
58. 201 Michal Zahálka 1979Muži do 39 let01:14:35.00+00:36:38.00Podrobnosti
59. 269 Petra Janusová 0000Ženy do 39 let01:16:41.00+00:38:44.00Podrobnosti
60. 212 Jana Váchová 1979Ženy do 39 let01:18:09.00+00:40:12.00Podrobnosti

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf