Aquatlon Příbram

2.4.2017 10:00

0 závodníků, pořadatel:
Podmínky:

Další soubory k závodu:

Výsledky: Běžecká kola ¦ Plavání ¦ Běh ¦ Celkové po kategoriích ¦ Cílové kontrolní video ¦ Fotky

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

Dospělí 400m plavání a 5000m běhu

Pořadí Start. číslo Jméno přijmení RNKat.Klub Finish ZtrátaPlaváníBěhPočet okruhů
1. 14 Jan Franěk 1998JuniořiTRI KLUB Příbram00:20:55+00:00:0000:05:2300:15:325
2. 84 Jan Hradecký 1983Muži 20-39TT Příbram. z. s.00:21:16+00:00:2100:04:5200:16:245
3. 9 Tereza Čapková 1987Ženy 20-39Tri klub Příbram00:21:20+00:00:2500:05:1400:16:065
4. 33 Filip Peřinka 1988Muži 20-39TTT00:21:57+00:01:0200:05:3500:16:215
5. 40 Jiří Srch 1998JuniořiŠumavský triatlon (ŠuTri)00:22:29+00:01:3400:04:5800:17:315
6. 137 Petr Pavlišen 1999JuniořiTRI KLUB Příbram00:22:48+00:01:5300:06:3400:16:145
7. 12 Iveta Fairaislová 1998JuniorkyTCV Jindřichův Hradec00:23:04+00:02:0900:04:4700:18:175
8. 75 Zdislav Cihlář 1964Muži 50-59TT TJ Lokomotiva Beroun00:23:07+00:02:1200:05:4600:17:215
9. 128 Michal Háša 1981Muži 20-39E.ON Triathlon Team00:23:08+00:02:1300:06:1300:16:555
10. 10 Tomáš Černohorský 1997Muži 20-39TT Příbram. z. s.00:23:12+00:02:1700:05:1200:17:595
11. 107 Martin Korous 1974Muži 40-49E.ON Triathlon Team00:23:18+00:02:2300:06:1100:17:075
12. 127 Daniela Karasová 2003Žákyně 14-15 TT Příbram. z. s.00:23:21+00:02:2600:05:0900:18:125
13. 73 Jan Jeníček 1999JuniořiTri klub Příbram00:23:38+00:02:4300:06:3200:17:065
14. 126 Tomáš Karas 1967Muži 50-59TT Příbram. z. s.00:23:43+00:02:4800:06:1200:17:305
15. 146 Martin Fic 1974Muži 40-49STS Chvojkovice Brod "B"00:24:17+00:03:2200:06:5000:17:265
16. 58 Zuzana Pičmanová 1999JuniorkySK Slavia Praha00:24:48+00:03:5300:05:1300:19:345
17. 22 Václav Kolář 1977Muži 40-49Vlčí smečka00:25:25+00:04:3000:05:1400:20:115
18. 145 Aleš Větrovský 1982Muži 20-39Tri klub Příbram00:25:49+00:04:5400:06:2200:19:265
19. 43 Pavel Svoboda 1969Muži 40-49SK Vlaška00:26:02+00:05:0700:06:3600:19:265
20. 89 Barbora Eva Eliášová 1999JuniorkyTriklub Příbram00:27:04+00:06:0900:07:0000:20:045
21. 135 Hynek Hrabík 1991Muži 20-39---00:27:04+00:06:0900:06:5100:20:135
22. 143 Jakub Zych 1994Muži 20-39Přední Poříčí00:27:17+00:06:2200:09:0300:18:135
23. 86 Kateřina Hradecká 1982Ženy 20-39TT Příbram. z. s.00:27:24+00:06:2900:07:4300:19:415
24. 65 Václav Beran 1977Muži 40-4900:27:45+00:06:5000:08:4000:19:055
25. 34 Petr Peškař 1973Muži 40-49Brdonoš00:27:49+00:06:5400:07:5400:19:545
26. 147 Radka Ficová 1973Ženy 40-49STS Chvojkovice Brod "B"00:27:53+00:06:5800:07:3400:20:195
27. 39 Josef Slaba 1986Muži 20-39AC Fit Řízci00:28:28+00:07:3300:07:4400:20:435
28. 121 Jiří Stuchlík 1975Muži 40-49Votice00:28:46+00:07:5100:07:1100:21:355
29. 27 Petr Marcín 1975Muži 40-49Vlčí smečka00:29:21+00:08:2600:06:5000:22:315
30. 57 Veronika Havelková 1998JuniorkyTRI SKI Horní Počernice00:29:34+00:08:3900:06:1400:23:205
31. 149 Roman Číp 1970Muži 40-49Kovárna Hluboš00:29:47+00:08:5200:07:4500:22:015
32. 150 Miroslav Pavrovský 1976Muži 40-4900:30:11+00:09:1600:08:1000:22:005
33. 140 Jan Plachý 1972Muži 40-49Gigathlon Czech Republic00:30:52+00:09:5700:09:2600:21:255
34. 49 Šárka Volfová 1973Ženy 40-49Vlčí smečka00:31:04+00:10:0900:07:3800:23:255
35. 117 Pavla Karasová 1978Ženy 20-3900:31:36+00:10:4100:07:3100:24:045
36. 17 Petr Hruška 1979Muži 20-39AC Fir řízci00:32:46+00:11:5100:08:0100:24:455
37. 111 Renáta Vesecká 1973Ženy 40-49Pankration Příbram00:33:15+00:12:2000:09:1800:23:565
38. 18 Monika Hrušková 1990Ženy 20-39AC Fir řízci00:34:45+00:13:5000:07:4800:26:565
39. 141 Dita Bohdanecká 1978Ženy 20-391. PKO00:35:08+00:14:1300:09:0800:26:005
40. 29 Dana Mezerová 1999JuniorkyTT Příbram. z. s.00:37:44+00:16:4900:07:2300:30:205

Další soubory k závodu:

Výsledky: Běžecká kola ¦ Plavání ¦ Běh ¦ Celkové po kategoriích ¦ Cílové kontrolní video ¦ Fotky