MČR v běhu na 100km v Plzni

6.4.2019 07:30

Pořadatel: SC MARATHON PLZEŇ, z.s.
Místo: Plzeň – Štruncovy sady
Podmínky: polojasno, mírný vítr, 13 stupňů celsia
Web závodu: www.marathonplzen.cz/
100 závodníků,

Další soubory k závodu:

Výsledky: Oficiální, 100km, Maraton, Půlmaraton, Výsledky 10km, Maraton v rámci 100km

Behej.com: Rozhovor s Radkou Churaňovou a Ondřejem Veličkou

Reporty z pole: Ondřej Velička, Zbyněk Vondrák, Radek Brunner

časy kol v excelu

Fotky: od Jiřího Hálka, Od Vlasty Šroubka, od Dušana Koutníka, od Dana Orálka

Online komentář závodu:

15:19:15Radka Churaňová 7:37:32
15:00:32Velička osobní rekord 7:18:32
14:05:48Ondra Velička 12km od titulu mistra ČR
13:40:22Kříže padá i na Řádku Churanovou
13:10:23Velička vede o 2:37, 24km do konce
12:47:29Radek Brunner otevřel další plechovku
12:43:49Orálek 1:33 na čelo, ale jede hranu
12:21:15Orálek už druhý 2:05 za Veličkou a každým kolem 10s stahuje, Eremka dlouho nikde
12:07:58Mojmír Dryml a Ivan Schelinger Vzdali
11:59:33Velička 18s za Liborem a v dalším kole půjde do čela celého zavodu
11:51:41Zbyněk Vondrák nedokonči ano dnes
11:47:04Velička 52s na celo
11:46:19Tempo mnoha borců prudce padá, Velicka a Orálek jediní drží tempo pod 6:30/kolo
11:42:25Další kolo Dana za 6:10, aktuálně běží nejlépe. Ztráta na čelo 4:36
11:39:05Eremka vede už pouze o 1:21
11:38:14Pavel Czerny vzdal, Orálek stále zrychluje 6:09
11:21:40Radek Brunner volí chůzi
11:20:41Velička ztrácí 2:05 a každým kolem 15s zkracuje
11:07:45Velička odparal Radaka Brunnera, běhá kola 6:22 strojově a svěží
10:50:27Velička se seběhl s Brunnerem, silná dvojice stíhá Eremku
10:41:50Jirka Petr vzdává
10:39:14Eremka na maratonu za 2:54:40
09:57:54Ondra Velička zatím vypadá úplně v pohodě
09:57:21Jirka Petr v krizi
09:37:10Začíná se oteplovat, vylezlo slunce
09:36:38Eremka s Petrem poslední kolo 5:55!
09:31:30Změna ve vedení Eremka doběhl Petra
08:49:45Libor Eremka musel na chvíli do šaten, ale běží
20:51:14Nepoběží ani Katka Kašparová
20:50:28Obhajce Štěpán Boháček nepoběží, narodila se mu dvojčata. Nepoběží ani vítězka 24hodinovky Němka Krause
12:12:15Poradatelska legenda se začíná rozjíždět
08:57:27MČR v běhu na 100km startuje v 7:30. Běží se 66 okruhů po 1,5km s úvodním náběhem 1km. Okruh přesně změřen s razítkem.

Závody:



Fotky:

MČR v běhu na 100km (1km + 66x1,5km)

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish ZtrátaPočet okruhů
1. 10 Ondřej VELIČKAM20MK Seitl Ostrava, z.s.07:18:32.00+00:00:00.0066
2. 90 Radka CHURAŇOVÁŽ40TJ Lokomotiva Trutnov07:37:32.00+00:19:00.0066
3. 4 Daniel ORÁLEKM40AC Moravská Slavia Brno07:43:51.00+00:25:19.0066
4. 5 Marek JIRÁSEKM40TJ Sokol Kbely07:47:38.00+00:29:06.0066
5. 8 Jiří HORČIČKAM20Ostřetín07:51:36.00+00:33:04.0066
6. 62 Libor EREMKAM20Atletika Humpolec07:55:22.00+00:36:50.0066
7. 64 Jiří HUDOUSEKM40The seven keys08:05:58.00+00:47:26.0066
8. 28 Petr HEREJTM40ČAU / UWG Plzeň08:38:12.00+01:19:40.0066
9. 60 Dušan MIŠKOVIČM40Plzeňští běžci KLUB08:41:18.00+01:22:46.0066
10. 27 Bronislav HLAVÁČM40ENERGY TEAM Bolatice08:41:44.00+01:23:12.0066
11. 71 Tomáš KADLECM20BaseCamp08:43:16.00+01:24:44.0066
12. 36 Martin KOPECKÝM40ČAU / Liberec08:45:24.00+01:26:52.0066
13. 51 Michal KUČERAM40Uhřínov08:53:34.00+01:35:02.0066
14. 89 Lenka HORÁKOVÁŽ20Brno08:55:36.00+01:37:04.0066
15. 21 Konstantin WIESNERM50Rumning Klap09:09:41.00+01:51:09.0066
16. 2 Radek BRUNNERM40SK Babice09:13:10.00+01:54:38.0066
17. 50 Jan VČELÁKM40Řevnice09:18:04.00+01:59:32.0066
18. 26 Jiří BUMBÁLEKM5009:28:21.00+02:09:49.0066
19. 99 Michaela DIMITRIADUŽ40Sportovní chůze Praha09:35:27.00+02:16:55.0066
20. 95 Iveta BODNAROVÁŽ40MK Kladno09:41:50.00+02:23:18.0066
21. 22 Martin BILÍKM50Orel Brno - Řečkovice09:44:51.00+02:26:19.0066
22. 68 Robert DOHNALM40ČAU09:46:42.00+02:28:10.0066
23. 57 Miroslav SEIDLM40OB Říčany09:49:05.00+02:30:33.0066
24. 18 Peter LEŠTÁKM50JAMES Bratislava09:55:22.00+02:36:50.0066
25. 55 Pavel BODNARM40MK Kladno10:14:04.00+02:55:32.0066
26. 29 David KRŮTAM20Příbram10:18:59.00+03:00:27.0066
27. 58 Ondřej PROKOPM50ČAU / Brno10:25:11.00+03:06:39.0066
28. 33 Pavel MAREKM50MK Seitl Ostrava, z.s.10:33:15.00+03:14:43.0066
29. 39 Dalibor MURÁŇM2010:35:10.00+03:16:38.0066
30. 52 Lukáš SVOBODAM40Praha 310:49:28.00+03:30:56.0066
31. 23 Miloš HINGARM40Ústečtí běžci11:31:32.00+04:13:00.0066
32. 16 Zdeněk VOSÁTKAM50Atletika Písek, z.s.11:43:47.00+04:25:15.0066
33. 44 Miroslav OSLADILM60IRICO Olomouc12:37:55.00+05:19:23.0066
34. 66 Joachim KORTYKAM60100 Marathon Club12:46:43.00+05:28:11.0066

Další soubory k závodu:

Výsledky: Oficiální, 100km, Maraton, Půlmaraton, Výsledky 10km, Maraton v rámci 100km

Behej.com: Rozhovor s Radkou Churaňovou a Ondřejem Veličkou

Reporty z pole: Ondřej Velička, Zbyněk Vondrák, Radek Brunner

časy kol v excelu

Fotky: od Jiřího Hálka, Od Vlasty Šroubka, od Dušana Koutníka, od Dana Orálka