Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

MČR v běhu na 100km v Plzni

24.3.2018 07:30

Pořadatel: SC MARATHON PLZEŇ, z.s.
Místo:
Podmínky: Na startu 1o Celsia, během dne slunečno až 7o Celsia, večer k nule.
Web závodu: www.marathonplzen.cz/
145 závodníků,

Závody:

MČR v běhu na 100km (1km + 66x1,5km)

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish ZtrátaPočet okruhů
1. 95 Radka CHURAŇOVÁŽ40TJ Lokomotiva Trutnov07:22:16.00+00:00:00.0066
2. 38 Štěpán BOHÁČEKM40RunSport Team07:29:31.00+00:07:15.0066
3. 1 Radek BRUNNERM40SK Babice07:35:28.00+00:13:12.0066
4. 65 Marek JIRÁSEKM40TJ Sokol Kbely07:43:57.00+00:21:41.0066
5. 12 Daniel ORÁLEKM40AC Moravská Slavia Brno07:45:00.00+00:22:44.0066
6. 20 Milan ŠUMNÝM40Šumi Team07:45:35.00+00:23:19.0066
7. 60 Marcel ŠULEJM20ToniCzech Runners Club07:59:18.00+00:37:02.0066
8. 23 Rudolf KRAJČAM50Rarecati.com07:59:23.00+00:37:07.0066
9. 11 Ondřej VELIČKAM20MK Seitl Ostrava, z.s.08:03:37.00+00:41:21.0066
10. 27 Jiří PEŠEKM20Běžecký klub České spořitelny08:03:39.00+00:41:23.0066
11. 93 Tereza ZUZÁNKOVÁŽ20AC Turnov08:03:49.00+00:41:33.0066
12. 35 Jiří HORČIČKAM20Ostřetín08:11:11.00+00:48:55.0066
13. 66 Peter DVORSKÝM40Slovensko08:20:27.00+00:58:11.0066
14. 28 Martin KOPECKÝM20Liberec08:21:28.00+00:59:12.0066
15. 16 Petr HEREJTM40UWG Plzeň08:25:46.00+01:03:30.0066
16. 6 Petr VÁLEKM40MK Kladno/ iThink Beer08:29:15.00+01:06:59.0066
17. 92 Kateřina KAŠPAROVÁŽ20MK Kladno08:32:00.00+01:09:44.0066
18. 99 Michaela DIMITRIADUŽ40Sportovní chůze Praha08:34:01.00+01:11:45.0066
19. 55 Pavel JUŘICAM20MK Seitl Ostrava, z.s.08:41:28.00+01:19:12.0066
20. 15 Petr KUBIŠTAM40SC MARATHON PLZEŇ, z.s.08:41:56.00+01:19:40.0066
21. 9 Jaroslav BOHDALM40MK Seitl Ostrava, z.s.08:51:54.00+01:29:38.0066
22. 14 Ivan ŠARLINGERM40SC MARATHON PLZEŇ, z.s.08:54:28.00+01:32:12.0066
23. 3 Roman TOMÁŠEKM40TJ Spartak Vlašim08:57:31.00+01:35:15.0066
24. 18 Jan BRENKM40Tmaň09:13:32.00+01:51:16.0066
25. 10 Tereza GECOVÁŽ20MK Seitl Ostrava, z.s.09:21:15.00+01:58:59.0066
26. 53 Peter LEŠTÁKM50JAMES Bratislava09:22:01.00+01:59:45.0066
27. 44 Dušan KOPEČNÝM40Liga 100 Olomouc09:28:35.00+02:06:19.0066
28. 24 Přemysl BĚLAŠKAM40ComAp runtime error09:34:06.00+02:11:50.0066
29. 19 Miloš BOSNOVIČM20Běžecká škola Miloše Škorpila09:48:10.00+02:25:54.0066
30. 59 Pavel HONSM40Kladno09:56:08.00+02:33:52.0066
31. 58 Martin BILÍKM50Orel Brno - Řečkovice09:56:22.00+02:34:06.0066
32. 30 Stanislav SOTOLÁŘM40OB Veselice10:05:53.00+02:43:37.0066
33. 31 Pavel KRIKLM20Jaroměřice10:09:15.00+02:46:59.0066
34. 25 Pavel URBACZKAM40NVPP team10:10:53.00+02:48:37.0066
35. 22 Lukáš SVOBODAM40Praha 310:26:03.00+03:03:47.0066
36. 42 Stanislav BÁLKAM40SVVAT team10:32:09.00+03:09:53.0066
37. 48 Ondřej PROKOPM50ČAU / Brno10:43:42.00+03:21:26.0066
38. 33 Marek RODM20Chodos athletics10:47:49.00+03:25:33.0066
39. 21 Dušan KOUTNÍKM40Sokol Vlastibořice10:54:47.00+03:32:31.0066
40. 89 Jitka ČERNÁŽ40Poděbrady10:55:49.00+03:33:33.0066
41. 70 Jan ROSENTHALM20NEVERSTOP10:59:10.00+03:36:54.0066
42. 50 Vojtěch ŠULCM20Třebusice11:05:09.00+03:42:53.0066
43. 43 Martin HICLM40Velké Pavlovice11:07:11.00+03:44:55.0066
44. 68 František ČAPKAM50Minerva Boskovice11:07:51.00+03:45:35.0066
45. 88 Marie BRENKOVÁŽ4011:20:36.00+03:58:20.0066
46. 56 Daniel BRÁZDILM40Ultra Warrior11:44:34.00+04:22:18.0066
47. 36 Martin TOMANM40SK Babice12:02:38.00+04:40:22.0066
48. 77 Tomáš BEDNÁŘM20Hlinsko12:15:11.00+04:52:55.0066
49. 41 Zdeněk BENEŠM20Beny company12:33:45.00+05:11:29.0066
50. 71 Tomáš ULMAM50Praha13:10:39.00+05:48:23.0066
51. 34 Miroslav POSPÍŠEKM50Praha14:40:58.00+07:18:42.0066

Další soubory k závodu:

Předstartovní listina

běh na 100 km: (1000m + 66x1500m), start 7:30

Fotky: Bubabubo, Míra Benda, Uvi 1, Uvi 2, Uvi 3
Report Zbyňka Vondráka, článek z plzeňského deníku