Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

Kros Sázava

15.6.2019 10:00

Pořadatel: Gabriela Šírová
Místo: Pikovice, u fotbalového hřiště u mostu přes Sázavu
Podmínky: Zataženo i slunečno, dusno přes 30 stupňů Celsia, sucho, bez deště
Web závodu: http://krosovypohar.cz/
297 závodníků,

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf:

Závody:



Fotky:

Krátká trasa cca 10km

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 12 Renata HejhalováGazelyTJ Sokol Unhošť00:52:58.00+00:00:00.00
2. 332 Lenka SkrbkováGazelySokol Železný Brod00:53:35.00+00:00:37.00
3. 15 Michaela HorákováGazely00:56:29.00+00:03:31.00
4. 323 Karolina HanzalováGazelyPraha 1600:56:42.00+00:03:44.00
5. 319 Markéta CibulkováGazelyBOLL00:58:13.00+00:05:15.00
6. 205 Sandra PrymusováGazely00:59:02.00+00:06:04.00
7. 236 Marie LafantováGazelyČMZRB01:00:20.00+00:07:22.00
8. 178 Zuzana GavlasovaGazely01:01:19.00+00:08:21.00
9. 217 Jitka ŠtudentováGazely01:02:28.00+00:09:30.00
10. 170 Lucie BudínováGazelyPraha01:03:33.00+00:10:35.00
11. 324 Barbora HrubáGazelyVelké Popovice01:04:12.00+00:11:14.00
12. 3 Jana BednářováGazelyKralupRun01:05:46.00+00:12:48.00
13. 209 Karolína SlapničkováGazelyPraha01:06:39.00+00:13:41.00
14. 215 Radka ŠnokhousováGazelyPraha01:09:27.00+00:16:29.00
15. 318 Zuzana BenešováGazelyPraha01:10:36.00+00:17:38.00
16. 192 Petra MakovičkováGazelyTřebíč01:10:41.00+00:17:43.00
17. 169 Štěpánka BrabcováGazelyBrutální princezny01:10:49.00+00:17:51.00
18. 173 Jana DlabačováGazelyBarrandov01:10:59.00+00:18:01.00
19. 186 Lucie LangerovaGazelyPraha 401:13:14.00+00:20:16.00
20. 179 Ivana HájkováGazelySezimovo Ústí01:13:28.00+00:20:30.00
21. 322 Markéta HájkováGazelyLiberec01:15:43.00+00:22:45.00
22. 28 Milena JurigováGazelyRunning Lions01:17:45.00+00:24:47.00
23. 196 Hana MatušíkováGazelyMilovice01:18:31.00+00:25:33.00
24. 210 Anna StádníkováGazelyŠneci v běhu01:20:22.00+00:27:24.00
25. 168 Monika BokšováGazely01:21:33.00+00:28:35.00
26. 223 Vendula VodičkováGazelypraha 401:27:48.00+00:34:50.00
27. 207 Michaela ReichlováGazelyPraha01:33:18.00+00:40:20.00

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf: