Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

Kros Sázava

15.6.2019 10:00

Pořadatel: Gabriela Šírová
Místo: Pikovice, u fotbalového hřiště u mostu přes Sázavu
Podmínky: Zataženo i slunečno, dusno přes 30 stupňů Celsia, sucho, bez deště
Web závodu: http://krosovypohar.cz/
297 závodníků,

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf:

Závody:



Fotky:

Krátká trasa cca 10km

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 177 Dušan ErbsMasters mužiAC Pardubice00:43:23.00+00:00:00.00
2. 34 Vítězslav KrálMasters mužiRysy00:43:57.00+00:00:34.00
3. 29 Jan KalitaMasters mužiŠakal - Kbely, Praha00:48:54.00+00:05:31.00
4. 166 Milan BártůMasters mužiPraha Roztyly00:51:10.00+00:07:47.00
5. 334 Radek ZvěřinaVlciBojetice00:52:44.00+00:09:21.00
6. 331 Tomáš PolitzerVlciEndorfinové fretky00:52:54.00+00:09:31.00
7. 167 Petr BeierMasters mužiBěhej Poděbrady00:53:57.00+00:10:34.00
8. 172 Pavel DlabačMasters mužiBarrandov00:54:23.00+00:11:00.00
9. 245 Robert WágnerMasters mužiČMZRB00:56:55.00+00:13:32.00
10. 235 Petr KrupaMasters mužiČMZRB00:58:30.00+00:15:07.00
11. 195 Aleš MatušíkVlciMilovice01:00:01.00+00:16:38.00
12. 231 Martin GašaMasters mužiČMZRB01:04:14.00+00:20:51.00
13. 333 Tomáš VrchotaMasters mužiBuštěhrad01:04:26.00+00:21:03.00
14. 320 Pavel DundaMasters mužiAC 186601:05:15.00+00:21:52.00
15. 185 Michal KůtaMasters mužiRyba Team01:05:31.00+00:22:08.00
16. 68 Jakub ValentaMasters muži01:05:35.00+00:22:12.00
17. 238 Michal PlutaMasters mužiČMZRB01:08:33.00+00:25:10.00
18. 201 LUIGI PAGLIACCIMasters mužiPRAHA 101:09:37.00+00:26:14.00
19. 202 SIMONE PAGLIACCIVlciPRAHA 101:09:37.00+00:26:14.00
20. 183 Vít JirásekMasters mužiFBK Kobylisy01:10:25.00+00:27:02.00
21. 216 Jan ŠtěpánekMasters mužiSázava01:10:30.00+00:27:07.00
22. 285 Robert FischerVlciŠakal Kbely01:14:57.00+00:31:34.00
23. 211 Vlastimil StrakaMasters mužiKB Kapslovna01:16:45.00+00:33:22.00
24. 220 Filip VáchalMasters mužiSOD Oleško01:28:16.00+00:44:53.00

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf: