Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

Kros Sázava

15.6.2019 10:00

Pořadatel: Gabriela Šírová
Místo: Pikovice, u fotbalového hřiště u mostu přes Sázavu
Podmínky: Zataženo i slunečno, dusno přes 30 stupňů Celsia, sucho, bez deště
Web závodu: http://krosovypohar.cz/
297 závodníků,

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf:

Závody:



Fotky:

Krátká trasa cca 10km

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 12 Renata HejhalováGazelyTJ Sokol Unhošť00:52:58.00+00:00:00.00
2. 332 Lenka SkrbkováGazelySokol Železný Brod00:53:35.00+00:00:37.00
3. 15 Michaela HorákováGazely00:56:29.00+00:03:31.00
4. 323 Karolina HanzalováGazelyPraha 1600:56:42.00+00:03:44.00
5. 228 Jana BurianováMasters ženyČMZRB00:56:46.00+00:03:48.00
6. 319 Markéta CibulkováGazelyBOLL00:58:13.00+00:05:15.00
7. 316 Anna ŠafářováGazelyR4F00:58:34.00+00:05:36.00
8. 226 Zdenka WaciakowskiMasters ženyVeltrusy00:58:47.00+00:05:49.00
9. 205 Sandra PrymusováGazely00:59:02.00+00:06:04.00
10. 214 Eva ŠilerováGazelyBěhej Poděbrady00:59:43.00+00:06:45.00
11. 236 Marie LafantováGazelyČMZRB01:00:20.00+00:07:22.00
12. 178 Zuzana GavlasovaGazely01:01:19.00+00:08:21.00
13. 191 Ivana MachatkováMasters ženyPraha01:01:21.00+00:08:23.00
14. 217 Jitka ŠtudentováGazely01:02:28.00+00:09:30.00
15. 326 Jaroslava KopeckáVeteránkyPraha 901:03:24.00+00:10:26.00
16. 170 Lucie BudínováGazelyPraha01:03:33.00+00:10:35.00
17. 324 Barbora HrubáGazelyVelké Popovice01:04:12.00+00:11:14.00
18. 73 Michaela KarbanovaMasters ženyŠneci v běhu01:04:22.00+00:11:24.00
19. 65 Dana TuhovčákováMasters ženy01:05:25.00+00:12:27.00
20. 281 Lenka ValentováGazelyŠakal Kbely01:05:32.00+00:12:34.00
21. 181 Dana JanůMasters ženyŠtěchovice01:05:37.00+00:12:39.00
22. 3 Jana BednářováGazelyKralupRun01:05:46.00+00:12:48.00
23. 213 Jiřina ŠalandováMasters ženyPraha01:06:36.00+00:13:38.00
24. 209 Karolína SlapničkováGazelyPraha01:06:39.00+00:13:41.00
25. 215 Radka ŠnokhousováGazelyPraha01:09:27.00+00:16:29.00
26. 280 Anna RezkovaGazelyŠakal Kbely01:10:19.00+00:17:21.00
27. 318 Zuzana BenešováGazelyPraha01:10:36.00+00:17:38.00
28. 192 Petra MakovičkováGazelyTřebíč01:10:41.00+00:17:43.00
29. 169 Štěpánka BrabcováGazelyBrutální princezny01:10:49.00+00:17:51.00
30. 173 Jana DlabačováGazelyBarrandov01:10:59.00+00:18:01.00
31. 23 Zuzana JanatováMasters ženyBCHD01:12:40.00+00:19:42.00
32. 190 Romana LORENCOVÁ BLÁHOVÁMasters ženyPraha01:12:57.00+00:19:59.00
33. 186 Lucie LangerovaGazelyPraha 401:13:14.00+00:20:16.00
34. 179 Ivana HájkováGazelySezimovo Ústí01:13:28.00+00:20:30.00
35. 244 Martina Vítová BrixiováMasters ženyČMZRB01:14:08.00+00:21:10.00
36. 225 Martina VyskočilováMasters ženyKutná Hora01:14:10.00+00:21:12.00
37. 322 Markéta HájkováGazelyLiberec01:15:43.00+00:22:45.00
38. 361 Martina KubínováGazelyMorfeovy menisky01:17:11.00+00:24:13.00
39. 28 Milena JurigováGazelyRunning Lions01:17:45.00+00:24:47.00
40. 234 Markéta KořínkováMasters ženyČMZRB01:18:05.00+00:25:07.00
41. 70 Marcela ZápotockáVeteránkyM&M z Polabí01:18:09.00+00:25:11.00
42. 196 Hana MatušíkováGazelyMilovice01:18:31.00+00:25:33.00
43. 232 Renata JakubůvMasters ženyČMZRB01:18:38.00+00:25:40.00
44. 210 Anna StádníkováGazelyŠneci v běhu01:20:22.00+00:27:24.00
45. 168 Monika BokšováGazely01:21:33.00+00:28:35.00
46. 165 Dagmar AubrechtováVeteránkyDolní Břežany01:27:48.00+00:34:50.00
47. 223 Vendula VodičkováGazelypraha 401:27:48.00+00:34:50.00
48. 207 Michaela ReichlováGazelyPraha01:33:18.00+00:40:20.00
49. 358 Jitka CibulkováMasters ženy01:33:18.00+00:40:20.00
50. 221 Miluše VejdělkováMasters ženySOD Oleško01:42:50.00+00:49:52.00

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf: