Smejkalovky pomáhají - Hostivař

24.8.2019 13:00

Pořadatel: Nadace prof. Vejdovského
Místo: Hostivařská nádrž - lesopark
Podmínky: dusno, polojasno 27 stupňů celsia, sucho
Web závodu: http://www.inpv.cz
32 závodníků,

Další soubory k závodu:

Celkové výsledky

Závody:



Fotky:

Hlavní závod - kros 9km

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 4 František KášMuži do 39 letDruhlice00:42:50.00+00:00:00.00
2. 26 Jaro SmejkalMuži do 39 letPraha00:43:23.00+00:00:33.00
3. 32 Martin ŠtikaMuži do 39 let00:44:13.00+00:01:23.00
4. 30 Vlasta ŠroubekMuži do 59 letSC Marathon Plzeň00:45:35.00+00:02:45.00
5. 301 Vladimír KovářMuži do 49 let00:47:00.00+00:04:10.00
6. 10 Jiřina SkálováŽeny nad 50 letPraha00:51:21.00+00:08:31.00
7. 2 Ondřej BednářMuži do 39 letPraha00:51:25.00+00:08:35.00
8. 7 Tereza MotlováŽeny do 39 let00:52:13.00+00:09:23.00
9. 15 Iva TrnkováŽeny do 39 letPraha 900:52:47.00+00:09:57.00
10. 31 Jana NovákováŽeny do 39 let00:53:26.00+00:10:36.00
11. 11 Tomáš StaněkMuži do 59 letPraha00:54:23.00+00:11:33.00
12. 13 Jan ŠebestaMuži do 39 letPraha01:01:11.00+00:18:21.00
13. 23 Lukáš PenkalaMuži do 39 letPraha01:07:16.00+00:24:26.00

Další soubory k závodu:

Celkové výsledky