Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

Plzeňská 24 hodinovka

28.10.2017 10:00

Pořadatel: SC Marathon Plzeň z.s.
Místo:
Podmínky: deštivo, ke konci větrná smršť
Web závodu: https://www.marathonplzen.cz/
175 závodníků,

Závody:

30km na dráze

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish ZtrátaPočet okruhů
1. 37 Jiří RERYCHMuži 50AC Moravská Slavia Brno01:58:25.00+00:00:00.0075
2. 29 Michael VANĚČEKMuži 20Vlachovo Březí CZE01:59:08.00+00:00:43.0075
3. 54 Blanka ŠINDELÁŘOVÁŽeny 40Blovice02:26:04.00+00:27:39.0075
4. 68 Jiří HavránekMuži 40Záluží02:38:43.00+00:40:18.0075
5. 163 Jan ŠkardaMuži 40Atletika Písek02:39:27.00+00:41:02.0075
6. 23 Filip ŠVRČEKMuži 20Lednice02:43:27.00+00:45:02.0075
7. 174 Tomáš DittrichMuži 40Čau02:45:08.00+00:46:43.0075
8. 21 Dušan KOPEČNÝMuži 40Maratonský klub Prostějov02:46:55.00+00:48:30.0075
9. 58 Petr KYSELÝMuži 50TJ Zduchovice02:51:14.00+00:52:49.0075
10. 99 Michaela DIMITRIADUŽeny 40Sportovní chůze Praha02:54:08.00+00:55:43.0075
11. 31 Petr KubištaMuži 40SC MARATHON PLZEŇ, z.s.02:54:09.00+00:55:44.0075
12. 59 Robert DOHNALMuži 40ČAU02:54:50.00+00:56:25.0075
13. 57 Ondřej PROKOPMuži 50ČAU02:55:04.00+00:56:39.0075
14. 20 Zdeněk VOSÁTKAMuži 50Atletika Písek03:00:18.00+01:01:53.0075
15. 18 Luboš FISTRMuži 40VSK Profi Plzeň03:02:37.00+01:04:12.0075
16. 49 Lenka HORÁKOVÁŽeny 20Brno03:03:51.00+01:05:26.0075
17. 16 Tomáš ULMAMuži 50Praha03:04:33.00+01:06:08.0075
18. 13 Renata HORÁKOVÁŽeny 40Děčín03:28:48.00+01:30:23.0075
19. 55 Michal REZEKMuži 50PIM Kings03:31:46.00+01:33:21.0075
20. 164 Matěj ČervenýMuži 40Praha03:34:26.00+01:36:01.0075
21. 12 Eliška Anna KUBIČKOVÁŽeny 50SC MARATHON PLZEŇ, z.s.03:36:46.00+01:38:21.0075
22. 25 Petr Prokop TŮMAMuži 40mtaXtren - Átalakító csatlakozó04:03:36.00+02:05:11.0075
23. 45 Jan DOLEJŠMuži 60TJ Sokol Unhošť04:08:25.00+02:10:00.0075

Další soubory k závodu:

Výsledky: 24hodinovka, 100km , maraton, 30km, 25km, 20km, 10km, 3000m

Kola 10, 20, 30 a maratonu, Kola pro ultra, Kola v excelu