Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

Plzeňská 24 hodinovka

28.10.2017 10:00

Pořadatel: SC Marathon Plzeň z.s.
Místo:
Podmínky: deštivo, ke konci větrná smršť
Web závodu: https://www.marathonplzen.cz/
175 závodníků,

Závody:

Maraton na dráze

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish ZtrátaPočet okruhů
1. 29 Michael VANĚČEKMuži 20Vlachovo Březí CZE02:50:51.00+00:00:00.00105
2. 54 Blanka ŠINDELÁŘOVÁŽeny 40Blovice03:29:59.00+00:39:08.00105
3. 23 Filip ŠVRČEKMuži 20Lednice03:53:12.00+01:02:21.00105
4. 21 Dušan KOPEČNÝMuži 40Maratonský klub Prostějov03:55:34.00+01:04:43.00105
5. 174 Tomáš DittrichMuži 40Čau03:58:45.00+01:07:54.00105
6. 58 Petr KYSELÝMuži 50TJ Zduchovice04:00:12.00+01:09:21.00105
7. 99 Michaela DIMITRIADUŽeny 40Sportovní chůze Praha04:06:20.00+01:15:29.00105
8. 31 Petr KubištaMuži 40SC MARATHON PLZEŇ, z.s04:06:20.00+01:15:29.00105
9. 59 Robert DOHNALMuži 40ČAU04:08:39.00+01:17:48.00105
10. 20 Zdeněk VOSÁTKAMuži 50Atletika Písek04:17:45.00+01:26:54.00105
11. 18 Luboš FISTRMuži 40VSK Profi Plzeň04:18:42.00+01:27:51.00105
12. 49 Lenka HORÁKOVÁŽeny 20Brno04:19:17.00+01:28:26.00105
13. 57 Ondřej PROKOPMuži 50ČAU04:21:58.00+01:31:07.00105
14. 16 Tomáš ULMAMuži 50Praha04:23:09.00+01:32:18.00105
15. 12 Eliška Anna KUBIČKOVÁŽeny 50SC MARATHON PLZEŇ, z.s.04:58:46.00+02:07:55.00105
16. 164 Matěj ČervenýMuži 40Praha05:02:21.00+02:11:30.00105
17. 55 Michal REZEKMuži 50PIM Kings05:08:29.00+02:17:38.00105
18. 13 Renata HORÁKOVÁŽeny 40Děčín05:15:55.00+02:25:04.00105
19. 45 Jan DOLEJŠMuži 60TJ Sokol Unhošť05:58:26.00+03:07:35.00105
20. 25 Petr Prokop TŮMAMuži 40mtaXtren - Átalakító csatlakozó06:30:19.00+03:39:28.00105

Další soubory k závodu:

Výsledky: 24hodinovka, 100km , maraton, 30km, 25km, 20km, 10km, 3000m

Kola 10, 20, 30 a maratonu, Kola pro ultra, Kola v excelu