Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

Plzeňská 24 hodinovka

28.10.2017 10:00

Pořadatel: SC Marathon Plzeň z.s.
Místo:
Podmínky: deštivo, ke konci větrná smršť
Web závodu: https://www.marathonplzen.cz/
175 závodníků,

Závody:

20km na dráze

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish ZtrátaPočet okruhů
1. 37 Jiří RERYCHMuži 50AC Moravská Slavia Brno01:17:56.00+00:00:00.0050
2. 29 Michael VANĚČEKMuži 20Vlachovo Březí CZE01:18:21.00+00:00:25.0050
3. 54 Blanka ŠINDELÁŘOVÁŽeny 40Blovice01:35:30.00+00:17:34.0050
4. 1 Šárka VANČUROVÁŽeny 40BKV Holýšov01:36:26.00+00:18:30.0050
5. 68 Jiří HavránekMuži 40Záluží01:42:02.00+00:24:06.0050
6. 174 Tomáš DittrichMuži 40Čau01:46:11.00+00:28:15.0050
7. 163 Jan ŠkardaMuži 40Atletika Písek01:46:30.00+00:28:34.0050
8. 23 Filip ŠVRČEKMuži 20Lednice01:47:49.00+00:29:53.0050
9. 11 Jaroslava POKOROVÁŽeny 40AK Škoda Plzeň01:49:13.00+00:31:17.0050
10. 21 Dušan KOPEČNÝMuži 40Maratonský klub Prostějov01:50:18.00+00:32:22.0050
11. 58 Petr KYSELÝMuži 50TJ Zduchovice01:53:11.00+00:35:15.0050
12. 99 Michaela DIMITRIADUŽeny 40Sportovní chůze Praha01:54:56.00+00:37:00.0050
13. 31 Petr KubištaMuži 40SC Plzeň01:54:56.00+00:37:00.0050
14. 59 Robert DOHNALMuži 40ČAU01:55:29.00+00:37:33.0050
15. 57 Ondřej PROKOPMuži 50ČAU01:57:15.00+00:39:19.0050
16. 20 Zdeněk VOSÁTKAMuži 50Atletika Písek01:59:04.00+00:41:08.0050
17. 16 Tomáš ULMAMuži 50Praha01:59:56.00+00:42:00.0050
18. 18 Luboš FISTRMuži 40VSK Profi Plzeň02:01:11.00+00:43:15.0050
19. 49 Lenka HORÁKOVÁŽeny 20Brno02:04:10.00+00:46:14.0050
20. 13 Renata HORÁKOVÁŽeny 40Děčín02:11:33.00+00:53:37.0050
21. 55 Michal REZEKMuži 50PIM Kings02:12:08.00+00:54:12.0050
22. 164 Matěj ČervenýMuži 40Praha02:18:14.00+01:00:18.0050
23. 12 Eliška Anna KUBIČKOVÁŽeny 50SC MARATHON PLZEŇ, z.s.02:26:09.00+01:08:13.0050
24. 45 Jan DOLEJŠMuži 60TJ Sokol Unhošť02:28:35.00+01:10:39.0050
25. 25 Petr Prokop TŮMAMuži 40mtaXtren - Átalakító csatlakozó02:40:15.00+01:22:19.0050

Další soubory k závodu:

Výsledky: 24hodinovka, 100km , maraton, 30km, 25km, 20km, 10km, 3000m

Kola 10, 20, 30 a maratonu, Kola pro ultra, Kola v excelu