Leskros - Dnešice

30.3.2019 10:00

Pořadatel: Rozběháme Česko
Místo: Dnešice
Podmínky: Slunečno, 13 stupňů, sucho
Web závodu: rozbehamecesko.cz/leskros/
332 závodníků,

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf: canicross se jmény psů, canicross celkové, Canicross kategorie, Hromadný běh celkové, Běh kategorie

Fotky: Jarda

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

Canicross 9km MID

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 62 Iva VašulínováCCWPlzeň v Tahu00:36:50.00+00:00:00.00
2. 103 Petr HronCCMNew Roll Runners00:37:10.00+00:00:20.00
3. 61 Nicole MarešováCCWTJ Sokol Maxičky00:37:34.00+00:00:44.00
4. 76 Michal SměšnýCCMPlzeň v Tahu00:38:46.00+00:01:56.00
5. 63 Martina WallconCCWMusher Klub JCC00:38:47.00+00:01:57.00
6. 67 Vašek ČekanCCMTj Sokol Maxičky00:39:27.00+00:02:37.00
7. 88 Lenka BubeníkováCCWRozběháme Prahu00:39:38.00+00:02:48.00
8. 78 Václav HarmáčekCCMLitice00:39:38.00+00:02:48.00
9. 104 Jiří ProcházkaCCMCanicross Karlovy Vary00:40:24.00+00:03:34.00
10. 64 Anna DeckerovaCCWPointer Lovers00:40:25.00+00:03:35.00
11. 69 Adam VaníčekCCMPrague Bears Racing00:40:42.00+00:03:52.00
12. 91 Nikola MartincováCCW00:40:59.00+00:04:09.00
13. 94 Eva (2. start) KubelkováCCWEskadra Puňťa a Alík00:41:33.00+00:04:43.00
14. 65 Jan RotreklCCMBílá liga00:41:38.00+00:04:48.00
15. 358 Michal PoršCCM00:41:44.00+00:04:54.00
16. 71 Michael HolikCCMPlzeň V Tahu00:41:53.00+00:05:03.00
17. 73 Petr KrálikCCM00:42:40.00+00:05:50.00
18. 81 Daniela LakatošováCCWRozběháme Prahu00:43:15.00+00:06:25.00
19. 77 Iveta VaněčkováCCWPlzeňVTahu00:43:18.00+00:06:28.00
20. 72 Ondřej MertlCCMBez pedálů00:45:12.00+00:08:22.00
21. 353 Jana KaráskováCCW00:45:46.00+00:08:56.00
22. 66 Tomáš KaslCCMPointer lovers00:46:20.00+00:09:30.00
23. 68 Jan OtýsCCMLittle Big00:46:46.00+00:09:56.00
24. 80 Marcela JanovcováCCW00:47:17.00+00:10:27.00
25. 90 Kristýna SkořinskáCCW00:47:41.00+00:10:51.00
26. 87 Veronika OuhrabkováCCWRozběháme Česko00:48:49.00+00:11:59.00
27. 82 Kristýna ZábranskáCCWMusher klub Tlapky v tahu00:49:15.00+00:12:25.00
28. 107 Pavlína ŠloufováCCWRozběháme Klatovy00:49:46.00+00:12:56.00
29. 79 Eliška ŠimonováCCW00:50:11.00+00:13:21.00
30. 83 Barbora VolmutováCCW00:51:37.00+00:14:47.00
31. 93 Hana KocvrlichováCCWTlapky v tahu00:58:21.00+00:21:31.00
32. 352 Zdeněk PihaCCM00:59:56.00+00:23:06.00
33. 89 Martina "Hadey" HrozováCCW01:09:05.00+00:32:15.00
34. 106 Jaroslav VlachCCM01:10:41.00+00:33:51.00

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf: canicross se jmény psů, canicross celkové, Canicross kategorie, Hromadný běh celkové, Běh kategorie

Fotky: Jarda