Dolnohbitský tvrďák

10.8.2019 13:00

Pořadatel: Mojmír Minx a spol
Místo: Dolní Hbity
Podmínky: déšť, zataženo 22 stupňů
Web závodu: http://Dolnohbitskytvrdak.cz
68 závodníků,

Další soubory k závodu:

výsledky: Celkové, Kategorie, časy kol

Fotky

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

Hlavní závod 44 km - 2 okruhy

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 5 Jan DoleželMužiObory01:45:02.00+00:00:00.00
2. 21 Petr SkůčekMužiStará Huť01:47:56.00+00:02:54.00
3. 13 Jirka MarkesMužiTrimet Dobříš01:48:08.00+00:03:06.00
4. 4 Radovan DoleželMužiJust ride it01:51:15.00+00:06:13.00
5. 2 Roman BonkMužiFighting monkey01:51:32.00+00:06:30.00
6. 25 Michal VálaMužiRožmitál B.H.A.01:53:45.00+00:08:43.00
7. 27 Václav ZemanMužiBell01:54:52.00+00:09:50.00
8. 15 Petr PavlišenMuži4timing01:56:39.00+00:11:37.00
9. 22 Petr ŠvehlaMužiLos Kolos01:57:22.00+00:12:20.00
10. 33 Martin MáchaMužiGhost team Obořiště01:58:49.00+00:13:47.00
11. 14 Radek NehézMužiGhost team01:58:49.00+00:13:47.00
12. 30 Milan KotábMužiBike team Drásov02:01:29.00+00:16:27.00
13. 29 Vladimír TuháčekMužiSportbike Skála02:04:42.00+00:19:40.00
14. 8 Petr FurchMužiMTB Furch02:07:11.00+00:22:09.00
15. 11 Lukáš KuhnMužiDlouhá Lhota02:08:51.00+00:23:49.00
16. 28 Pavel ForštMužiDHT02:10:44.00+00:25:42.00
17. 36 Martin TeskaMužiRožmitál02:15:08.00+00:30:06.00
18. 7 Jakub FurchMužiFurch Racing02:15:25.00+00:30:23.00
19. 23 Miroslav TrangošMužiTochovice02:16:36.00+00:31:34.00
20. 10 Radek KopeckýMužiDolnohbitskýtvrďák.cz02:18:21.00+00:33:19.00
21. 20 Miroslav PřívoraMužiBike team Drásov02:18:25.00+00:33:23.00
22. 31 Libor BobekMužiPříbram02:25:17.00+00:40:15.00
23. 26 Bohumil VyhnálekMužiŘíčany02:28:57.00+00:43:55.00
24. 1 Pavla VyčítalováŽeny02:29:54.00+00:44:52.00
25. 9 Robert JeníčekMužiBob eleven cyklo team02:45:51.00+01:00:49.00
26. 32 Vladimír HásekMužiPříbram02:48:40.00+01:03:38.00
27. 16 Tomáš PikusMužiHostivice03:09:40.00+01:24:38.00
DNF. 35 Aleš VětrovskýMužiBrdští Krasojezdci01:02:51.00+-00:42:11.00
DNF. 6 Aleš FurchMužiFURCH RACING01:16:41.00+-00:28:21.00

Další soubory k závodu:

výsledky: Celkové, Kategorie, časy kol

Fotky