Písecký maraton

5.10.2019 10:00

Pořadatel: Jaroslava Králová
Místo: Písek, atletický stadion
Podmínky:
Web závodu: http://www.kmmp.cz/
260 závodníků,

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf: Celkové, Štafety, Časy kol maratonu jednotlivců

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

Maraton - 4 kola

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish ZtrátaDiplom
1. 104 Petr HošnaMuži do 39 letAtletika Písek02:38:16.00+00:00:00.00Diplom
2. 121 Petr ŠvarcMuži 50 - 59 letTri klub Příbram02:50:47.00+00:12:31.00Diplom
3. 142 Michael VaněčekMuži 40 - 49 letVlachovo Březí03:01:42.00+00:23:26.00Diplom
4. 102 Tomáš HesounMuži do 39 letČížová03:04:33.00+00:26:17.00Diplom
5. 110 Hashem Rahsepar HashemiMuži 40 - 49 letPSV Tri-Linz03:27:45.00+00:49:29.00Diplom
6. 137 Tomáš PoskočilMuži do 39 letPísek03:27:56.00+00:49:40.00Diplom
7. 122 Markéta BabinskáŽeny 40 - 49 letAtletika Písek03:30:55.00+00:52:39.00Diplom
8. 116 Jana TučkováŽeny do 39 letTriSK ČB03:32:23.00+00:54:07.00Diplom
9. 109 Ondřej ProcházkaMuži do 39 letSOKOL Písek03:39:57.00+01:01:41.00Diplom
10. 125 Lenka ŠatavováŽeny 40 - 49 letAtletika Písek, z.s.03:40:05.00+01:01:49.00Diplom
11. 135 Ondřej StřihavkaMuži do 39 letVojkov03:51:13.00+01:12:57.00Diplom
12. 101 Miroslav KuckoMuži 60 - 69 letLiberec03:51:13.00+01:12:57.00Diplom
13. 114 Jan ŠtindlMuži 40 - 49 letTaekwon-Do Škola Velešín ITF03:52:43.00+01:14:27.00Diplom
14. 128 Martin JakubecMuži 40 - 49 letČeské Budějovice03:54:33.00+01:16:17.00Diplom
15. 107 Zdeněk VosátkaMuži 50 - 59 letAtletika Písek, z.s.04:04:15.00+01:25:59.00Diplom
16. 129 Tomáš KůrkaMuži do 39 letRohde Schwarz Runners04:05:00.00+01:26:44.00Diplom
17. 105 Petr HrčekMuži 50 - 59 letBrandýs nad Labem04:13:07.00+01:34:51.00Diplom
18. 112 Martin SouhradaMuži 40 - 49 letPutim04:14:53.00+01:36:37.00Diplom
19. 138 Jan VilánekMuži 40 - 49 letAuböck04:16:14.00+01:37:58.00Diplom
20. 118 Michael ZítekMuži 40 - 49 let04:16:37.00+01:38:21.00Diplom
21. 124 Radim KocábMuži 50 - 59 letVolary04:17:34.00+01:39:18.00Diplom
22. 108 Hynek PolákMuži 40 - 49 letTJ Sokol Záluží04:26:24.00+01:48:08.00Diplom
23. 130 Stanislav JančářMuži 50 - 59 letMK Seitl Ostrava04:29:31.00+01:51:15.00Diplom
24. 131 Judit FujeríkováŽeny 40 - 49 letCiga Biga Team Maraton04:29:31.00+01:51:15.00Diplom
25. 120 Michaela BoškováŽeny do 39 letVolyně04:33:35.00+01:55:19.00Diplom
26. 113 Ludvík SzabóMuži 50 - 59 letKlínec04:34:47.00+01:56:31.00Diplom
27. 119 Tobiáš KašperMuži do 39 letPísek04:35:09.00+01:56:53.00Diplom
28. 123 Petr PokornýMuži 40 - 49 letBK Dobřejovice04:40:29.00+02:02:13.00Diplom
29. 127 Michal RezekMuži 50 - 59 letPIM Kings04:59:25.00+02:21:09.00Diplom
30. 117 Tomáš UlmaMuži 50 - 59 letPraha05:28:44.00+02:50:28.00Diplom

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf: Celkové, Štafety, Časy kol maratonu jednotlivců