Běh okolo Vraní skály

29.6.2019 10:30

Pořadatel: Ivan Raboch
Místo: Černín u Zdic
Podmínky: 27 stupňů celsia, sucho, slunečno
Web závodu: brdskypohar.cz
75 závodníků,

Další soubory k závodu:

Vraní skála - výsledky

Výsledky: Celkové, kategorie

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

Kros 9km - hlavní závod

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 42 Stanislav RadaMuži do 39 letPlzeň00:33:56.00+00:00:00.00
2. 2 Martin ČernýMuži do 39 letAC Trial Plzeň00:34:13.00+00:00:17.00
3. 61 Petr MinaříkMuži do 49 letSKP Rokycany00:35:00.00+00:01:04.00
4. 39 Jiří RosolMuži do 49 letLokomotiva Beroun00:35:09.00+00:01:13.00
5. 64 Jiří KecksteinMuži do 39 letSK Tlustice00:36:14.00+00:02:18.00
6. 44 Jaroslav DražanMuži do 39 letTriatlon Team Příbram00:36:22.00+00:02:26.00
7. 51 Richard ŠimurdaMuži do 49 letStřela Žebrák00:36:33.00+00:02:37.00
8. 55 Ondřej FraněkMuži do 39 letPražská kavárna00:36:57.00+00:03:01.00
9. 36 Pavel VlkMuži do 39 letOriginál 1869 Příbram00:37:27.00+00:03:31.00
10. 19 Leoš HvížďMuži do 39 let00:37:31.00+00:03:35.00
11. 72 Dušan MatějkaMuži do 49 letSparta Podluhy00:37:45.00+00:03:49.00
12. 25 Tomáš KarasMuži do 59 letTisová00:38:05.00+00:04:09.00
13. 22 Martin VotavaMuži do 49 letKraluv Dvůr00:38:25.00+00:04:29.00
14. 11 Pavel RatajMuži do 59 letRokycany00:39:22.00+00:05:26.00
15. 75 Ivan RabochMuži do 59 letŽebrák00:39:48.00+00:05:52.00
16. 76 Jan PejšaMuži do 49 letsmí být prázdné00:40:08.00+00:06:12.00
17. 20 Lukáš PerglerMuži do 39 let00:40:18.00+00:06:22.00
18. 52 Václav PodlenaMuži do 39 letPlzeň00:40:26.00+00:06:30.00
19. 12 Ján KorytárMuži do 69 letAC falcon Rokycany00:40:44.00+00:06:48.00
20. 5 Josef VitásekMuži do 69 letBuková00:40:46.00+00:06:50.00
21. 10 Tomáš RycheckýMuži do 59 letHH Smíchov00:41:04.00+00:07:08.00
22. 13 František SedlákMuži do 59 letPivnice Bíly beránek00:41:08.00+00:07:12.00
23. 49 Martin LudrovskýMuži do 49 letKostal Kontakt Systeme00:41:59.00+00:08:03.00
24. 4 Petr DvořákMuži do 59 letVíla Rusalka00:42:10.00+00:08:14.00
25. 56 Roman ČípMuži do 49 letHospic Most00:42:19.00+00:08:23.00
26. 37 Eva PovalováŽeny do 44 let00:42:31.00+00:08:35.00
27. 73 Štěpán MatulaMuži do 49 letOlympia Kladno00:42:36.00+00:08:40.00
28. 30 Jan CharvátMuži do 39 letTJ Zaječov00:42:54.00+00:08:58.00
29. 65 Tomáš KecksteinMuži do 39 letTlustice00:43:20.00+00:09:24.00
30. 58 Jiří TurekMuži do 59 letChaloupky00:43:25.00+00:09:29.00
31. 27 Radek FenclMuži do 59 letSK Vlaška00:43:31.00+00:09:35.00
32. 34 Svatava ŘechkováŽeny do 54 letOxygen Příbram00:43:43.00+00:09:47.00
33. 14 Martin ČermákMuži do 49 letWheelabrator00:43:50.00+00:09:54.00
34. 69 Matyáš PalanMuži do 39 letSpartak Žebrák00:44:09.00+00:10:13.00
35. 54 Martin KotlanMuži do 39 letÚstí nad Labem00:44:19.00+00:10:23.00
36. 41 Vladimír HodačMuži do 49 letKrálův Dvůr00:44:19.00+00:10:23.00
37. 46 Karel BělohlávekMuži do 39 letSparta Podluhy00:44:38.00+00:10:42.00
38. 18 Luboš PechMuži do 49 letBohutín00:45:01.00+00:11:05.00
39. 15 Michaela FraňkováŽeny do 54 letFraněk Team Vysoká00:45:39.00+00:11:43.00
40. 24 Věra KarasováŽeny do 54 letTisová00:45:54.00+00:11:58.00
41. 28 Matěj NovýMuži do 39 letStřela Žebrák00:45:55.00+00:11:59.00
42. 57 Josef ErdingerMuži do 39 letKomárov00:46:25.00+00:12:29.00
43. 21 Hynek PlavecMuži do 49 letD. Dušníky00:46:29.00+00:12:33.00
44. 50 Václav HrachMuži do 49 letSpartak Hořovice00:46:33.00+00:12:37.00
45. 35 Adrien SehnalMuži do 69 letSC Radotín00:46:36.00+00:12:40.00
46. 70 Libor VlčekMuži do 59 letBeroun00:47:29.00+00:13:33.00
47. 31 Petr VykysalýMuži do 49 letLoko Beroun00:47:40.00+00:13:44.00
48. 68 Jakub ŠimonMuži do 39 letOB Loko Beroun00:48:06.00+00:14:10.00
49. 74 Jaroslav KrutílekMuži do 49 letPříbram00:48:12.00+00:14:16.00
50. 17 Anett UxováŽeny do 34 letTT Loko Beroun00:48:59.00+00:15:03.00
51. 47 Michal KašparMuži do 39 letČernín00:49:00.00+00:15:04.00
52. 16 Tomáš UxaMuži do 59 letTriatlon Beroun00:49:17.00+00:15:21.00
53. 38 Ivana RosolováŽeny do 54 letRossi Team00:49:29.00+00:15:33.00
54. 67 Jana TurečkováŽeny do 54 letTK Bohutín00:50:27.00+00:16:31.00
55. 7 David ŠustaMuži do 39 letCetyně00:51:08.00+00:17:12.00
56. 9 Miloslav ŠustaMuži do 59 letCetyně00:51:08.00+00:17:12.00
57. 45 Josef NavrátilMuži nad 70 letSK Strančice00:51:18.00+00:17:22.00
58. 63 Stanislava HartmanováŽeny nad 55 letVorvani00:51:35.00+00:17:39.00
59. 23 Milan TuháčekMuži do 59 letSK Prdlavky00:51:43.00+00:17:47.00
60. 71 Michal MaříkMuži do 49 let00:51:51.00+00:17:55.00
61. 26 Monika DudášováŽeny do 54 letSK Vlaška00:51:56.00+00:18:00.00
62. 43 Tereza HájkováŽeny do 44 letLoko Beroun00:52:35.00+00:18:39.00
63. 33 Jan SvobodaMuži nad 70 letPivovar Zlosyn00:52:46.00+00:18:50.00
64. 29 Nikola KinclováŽeny do 34 letSK Doubravan Újezd00:53:36.00+00:19:40.00
65. 1 Petr JanovýMuži nad 70 letAC-Trial Plzeň00:53:58.00+00:20:02.00
66. 32 Dana SvobodováŽeny nad 55 letPivovar Zlosyn00:56:40.00+00:22:44.00
67. 3 Jaroslav ČechuraMuži do 69 letcykloservex Chotěšov00:58:24.00+00:24:28.00
68. 66 Michal NovákMuži do 69 letDobříš00:58:46.00+00:24:50.00
69. 53 Jitka KrejčíŽeny do 34 let00:59:16.00+00:25:20.00
70. 40 Martina HodačováŽeny do 44 letKrálův Dvůr00:59:51.00+00:25:55.00
71. 59 Eva MartincováŽeny do 54 letSRTG Praha01:02:39.00+00:28:43.00
72. 60 Vilém DurychMuži do 59 letSRTG Praha01:02:39.00+00:28:43.00
73. 62 Milada BartošováŽeny nad 55 letVorvani / Příbram01:07:22.00+00:33:26.00
74. 48 Josef LeinerMuži do 59 letPříbram01:08:03.00+00:34:07.00
75. 6 Josef KněžourekMuži nad 70 letŽebrák01:33:12.00+00:59:16.00

Další soubory k závodu:

Vraní skála - výsledky

Výsledky: Celkové, kategorie