Běh na pomoc nemocným cystickou fibrózou

14.9.2019 11:00

Pořadatel: Simona Vlašimská
Místo: Černý Most - Plechárna
Podmínky: slunečno, 23 stupňů celsia, sucho
Web závodu: http://www.facebook.com/events/2424688294267006/
51 závodníků,

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf: Děti, , 6 km absolutně, kategorie

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

6km

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 241 David JandaMuži 18-34PŠ Lachmánek00:21:01.00+00:00:00.00
2. 238 Lujza SlávikováŽeny 18-3400:21:25.00+00:00:24.00
3. 249 Filip ZelenkaMuži 35-44Dolní Počernice00:21:34.00+00:00:33.00
4. 208 Jan ČernýMuži 18-34Praha 900:22:10.00+00:01:09.00
5. 248 Lenka FanturováŽeny 35-44Praha VSK FTVS00:22:41.00+00:01:40.00
6. 240 Luboš SakoMuži 18-3400:24:15.00+00:03:14.00
7. 247 Milan BorůvkaMuži 35-44Pricefx00:25:19.00+00:04:18.00
8. 245 Michaela KolcováŽeny 45-54Sokol Dolní Počernice00:25:29.00+00:04:28.00
9. 224 Jaromír OuřadaMuži 45-54Praha 1000:25:38.00+00:04:37.00
10. 201 Tomáš BalcarMuži 35-4400:26:46.00+00:05:45.00
11. 239 Pavol DudaMuži 35-44Praha 900:26:52.00+00:05:51.00
12. 206 Alena ČermákováŽeny 18-34STG Praha - Rokytka00:26:59.00+00:05:58.00
13. 230 Jiří VránaMuži 35-44Praha00:27:18.00+00:06:17.00
14. 217 Jonáš VondraMuži 18-34Praha 1400:28:11.00+00:07:10.00
15. 235 Radek VondraMuži 45-54MČ Praha 1400:28:13.00+00:07:12.00
16. 202 Michaela BalcarováŽeny 35-4400:28:47.00+00:07:46.00
17. 212 Jitka FaronováŽeny 35-44Běžouni z Klánovického lesa00:29:09.00+00:08:08.00
18. 242 Radka ČernáŽeny 35-44Praha Hostavice00:30:25.00+00:09:24.00
19. 244 Zuzana ChlupáčkováŽeny 18-34Praha00:32:50.00+00:11:49.00
20. 226 Aneta RedkováŽeny 18-34Pij a běhej00:33:31.00+00:12:30.00
21. 218 Irena KolmanováŽeny 35-4400:33:44.00+00:12:43.00
22. 229 Renata VlašimskáŽeny 45-54Mělník00:35:51.00+00:14:50.00
23. 215 Veronika HelclováŽeny 18-34Mělník00:35:58.00+00:14:57.00
24. 236 Eva NixováŽeny 35-44Praha00:37:04.00+00:16:03.00
25. 234 Kateřina LamrovaŽeny 35-44Praha00:39:41.00+00:18:40.00
26. 211 Víťa DrtinováŽeny 55+Oraha00:40:06.00+00:19:05.00
27. 209 Martina ČimborováŽeny 35-44Praha - Běchovice00:40:06.00+00:19:05.00
28. 231 Iveta ZimováŽeny 45-54Odolená Voda00:40:21.00+00:19:20.00
29. 214 Nikola GregušŽeny 18-34Double Trouble00:40:21.00+00:19:20.00

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf: Děti, , 6 km absolutně, kategorie