Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

Brdský kros

13.9.2020 11:00

Pořadatel: Svět běhu
Místo: Řevnice, Lesní divadlo
Podmínky: slunečno, sucho 27 stupňů Celsia, míený vítr
Web závodu: https://krosovypohar.cz/brdsky-kros/
227 závodníků,

Výsledky v pdf: Celkové, hobby a děti, kategorie dlouhá a krátká trasa

Fotky z trasy

Závody:

Krátká trasa cca 10km

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 130 Daniel KrausVlci00:52:53.00+00:00:00.00
2. 190 Vojtěch ŽeleznýVlciMravkolev00:53:21.00+00:00:28.00
3. 219 Petr KrálíkVlciZ.L.O.00:54:10.00+00:01:17.00
4. 19 Matěj JakoubekVlciSilvini Madshus team00:57:21.00+00:04:28.00
5. 61 Radek ZvěřinaVlci00:57:28.00+00:04:35.00
6. 245 Michael JenšovskýVlci01:05:55.00+00:13:02.00
7. 89 Jan FialaVlci01:06:32.00+00:13:39.00
8. 203 Jurij GončarovVlci01:06:47.00+00:13:54.00
9. 248 Marek SteigerVlciFurtex01:08:13.00+00:15:20.00
10. 118 Petr KalčíkVlciRadonice01:11:38.00+00:18:45.00
11. 252 David HavlasVlciKošíře01:12:07.00+00:19:14.00
12. 95 Vladimír GrégrVlci01:13:35.00+00:20:42.00
13. 225 Petr SejkVlci01:17:01.00+00:24:08.00
14. 8 Zdeněk ČihákVlci01:19:21.00+00:26:28.00
15. 76 Valentýn CajthamlVlci01:24:11.00+00:31:18.00
16. 32 Ladislav MoravecVlci01:29:28.00+00:36:35.00
17. 200 Robert FischerVlci01:30:37.00+00:37:44.00

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf: Celkové, hobby a děti, kategorie dlouhá a krátká trasa

Fotky z trasy