Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

Brdský kros

13.9.2020 11:00

Pořadatel: Svět běhu
Místo: Řevnice, Lesní divadlo
Podmínky: slunečno, sucho 27 stupňů Celsia, míený vítr
Web závodu: https://krosovypohar.cz/brdsky-kros/
227 závodníků,

Výsledky v pdf: Celkové, hobby a děti, kategorie dlouhá a krátká trasa

Fotky z trasy

Závody:

Dlouhá trasa cca 15km

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 329 Kateřina MolnárováMasters ženyKadaň01:28:23.00+00:00:00.00
2. 69 Lucie BouchalováMasters ženyBěhej se psem01:32:23.00+00:04:00.00
3. 92 Hana FoučkováMasters ženy01:38:54.00+00:10:31.00
4. 221 Hana NenutilováMasters ženyPraha 401:52:58.00+00:24:35.00

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf: Celkové, hobby a děti, kategorie dlouhá a krátká trasa

Fotky z trasy