Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

Brdský kros

13.9.2020 11:00

Pořadatel: Svět běhu
Místo: Řevnice, Lesní divadlo
Podmínky: slunečno, sucho 27 stupňů Celsia, míený vítr
Web závodu: https://krosovypohar.cz/brdsky-kros/
227 závodníků,

Výsledky v pdf: Celkové, hobby a děti, kategorie dlouhá a krátká trasa

Fotky z trasy

Závody:

Dlouhá trasa cca 15km

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 239 Jiří SvobodaVeterániTeam Cyklotrenér01:18:14.00+00:00:00.00
2. 20 Jiří JanáčekVeteráni01:29:20.00+00:11:06.00
3. 243 Tomáš VaculíkVeterániTJ Nohyb01:32:54.00+00:14:40.00
4. 192 Pavel BenýrVeterániFerdík01:33:25.00+00:15:11.00
5. 244 Tomáš PertoudVeterániPraha01:35:13.00+00:16:59.00
6. 234 Pavel NěmecVeterániSC Radotín01:38:09.00+00:19:55.00
7. 104 Jan HruškaVeteráni01:41:18.00+00:23:04.00
8. 45 Peter SticzayVeteráni01:41:22.00+00:23:08.00
9. 251 Karel KloudaVeterániRC Hájek01:55:38.00+00:37:24.00

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf: Celkové, hobby a děti, kategorie dlouhá a krátká trasa

Fotky z trasy