Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

Brdský kros

13.9.2020 11:00

Pořadatel: Svět běhu
Místo: Řevnice, Lesní divadlo
Podmínky: slunečno, sucho 27 stupňů Celsia, míený vítr
Web závodu: https://krosovypohar.cz/brdsky-kros/
227 závodníků,

Výsledky v pdf: Celkové, hobby a děti, kategorie dlouhá a krátká trasa

Fotky z trasy

Závody:

Dlouhá trasa cca 15km

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 329 Kateřina MolnárováMasters ženyKadaň01:28:23.00+00:00:00.00
2. 155 Aneta SeidlováGazely01:28:41.00+00:00:18.00
3. 23 Karolina KolářováGazely01:31:36.00+00:03:13.00
4. 69 Lucie BouchalováMasters ženyBěhej se psem01:32:23.00+00:04:00.00
5. 128 Vladimíra KramářováGazely01:32:50.00+00:04:27.00
6. 103 Petra HromádkováGazelyMikani01:33:26.00+00:05:03.00
7. 92 Hana FoučkováMasters ženy01:38:54.00+00:10:31.00
8. 90 Šimona FiřtováGazelyB2201:40:48.00+00:12:25.00
9. 206 Zdenka HorčicováGazely01:48:21.00+00:19:58.00
10. 221 Hana NenutilováMasters ženyPraha 401:52:58.00+00:24:35.00
11. 129 Lucie KratochvílováGazelyTempomakers01:55:55.00+00:27:32.00
12. 143 Michaela NovákováGazely01:56:35.00+00:28:12.00
13. 99 Aneta HejnovaGazely01:57:52.00+00:29:29.00
14. 39 Jarmila PosledníLegendy ženy01:59:26.00+00:31:03.00
15. 93 Gabriela GáplovskáGazely02:03:53.00+00:35:30.00
16. 212 Kristýna JiráskováGazely02:22:13.00+00:53:50.00

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf: Celkové, hobby a děti, kategorie dlouhá a krátká trasa

Fotky z trasy