Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

Brdský kros

13.9.2020 11:00

Pořadatel: Svět běhu
Místo: Řevnice, Lesní divadlo
Podmínky: slunečno, sucho 27 stupňů Celsia, míený vítr
Web závodu: https://krosovypohar.cz/brdsky-kros/
227 závodníků,

Výsledky v pdf: Celkové, hobby a děti, kategorie dlouhá a krátká trasa

Fotky z trasy

Závody:

Krátká trasa cca 10km

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 209 Barbora HynkováGazelyBěhám, protože můžu :)00:57:50.00+00:00:00.00
2. 247 Michaela LuňáčkováGazelyTřista6000:58:37.00+00:00:47.00
3. 159 Lenka SkrbkováGazelyTJ Sokol Železný Brod01:01:06.00+00:03:16.00
4. 214 Hanka KašákováMasters ženy01:04:24.00+00:06:34.00
5. 107 Eliška HubenáGazelyFakeer team01:05:42.00+00:07:52.00
6. 70 Martina BrandejsováMasters ženyPŠ Lachmánek01:09:15.00+00:11:25.00
7. 161 Eva StejskalováMasters ženy01:09:15.00+00:11:25.00
8. 258 Michaela GladišováGazelySvět běhu01:11:54.00+00:14:04.00
9. 227 Jitka SmolováMasters ženy01:12:03.00+00:14:13.00
10. 232 Libuše VlachynskáVeteránkyChotilsko01:13:38.00+00:15:48.00
11. 230 Pavlína TesařováMasters ženyNaše sedmička01:14:39.00+00:16:49.00
12. 204 Pavla HavránkováGazely01:15:24.00+00:17:34.00
13. 150 Tereza PilouskováGazely01:15:47.00+00:17:57.00
14. 113 Tereza JežkováGazely01:17:04.00+00:19:14.00
15. 255 Helena PolitzerováMasters ženyEndorfinové fretky01:17:37.00+00:19:47.00
16. 167 Monika ŠmídlováGazelyPolévková komunita01:17:56.00+00:20:06.00
17. 250 Lenka ValentováGazelyKbely01:18:12.00+00:20:22.00
18. 220 Marcela KrauzováGazelyJdu běhat01:19:06.00+00:21:16.00
19. 187 Kateřina VysloužilováVeteránkyTotal Vital01:20:01.00+00:22:11.00
20. 195 Martina BydžovskáGazely01:21:18.00+00:23:28.00
21. 17 Lenka HřídelováGazely01:23:28.00+00:25:38.00
22. 131 Jitka KrejčíGazely01:24:37.00+00:26:47.00
23. 197 Barbora CiglerováMasters ženy01:24:59.00+00:27:09.00
24. 201 Katka FischerováGazely01:25:52.00+00:28:02.00
25. 241 Jana MbundiGazelyPraha01:28:34.00+00:30:44.00
26. 44 Šárka SoukupováVeteránky01:38:39.00+00:40:49.00
27. 181 Helena VítováMasters ženyProstě běž!01:39:31.00+00:41:41.00

Další soubory k závodu:

Výsledky v pdf: Celkové, hobby a děti, kategorie dlouhá a krátká trasa

Fotky z trasy