Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

Běhy Olympijského dne v Mníšku pod Brdy

21.6.2017 10:00

Pořadatel:
Místo:
Podmínky:
Web závodu:
0 závodníků,

Další soubory k závodu:

Výsledky absolutní 5km, Výsledky dětí 1km a 2km, školní závody 1km, školní závody 2km

Závody:



Mníšek - dospělí 5km

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 69 Tomáš ŠťastnýKerteam00:18:59+00:00:00
2. 60 Robert Čepek00:19:09+00:00:10
3. 29 Martin Fic00:19:21+00:00:22
4. 75 Jakub SládečekSenešnice00:20:36+00:01:37
5. 41 Jan Čepera00:21:32+00:02:33
6. 30 Radka Ficová00:21:49+00:02:50
7. 68 Jiří Bláha00:21:54+00:02:55
8. 74 Jan Melichar00:22:16+00:03:17
9. 24 Simona Mandova00:22:43+00:03:44
10. 65 Martin Picka00:23:29+00:04:30
11. 51 Jana Urbanová00:23:41+00:04:42
12. 8 Nikola Nechyba00:24:04+00:05:05
13. 71 Martin Rimarčík00:24:33+00:05:34
14. 58 Radek Pečený00:24:57+00:05:58
15. 21 Lenka Fílová00:25:01+00:06:02
16. 73 Bohumil Křivonoska00:25:47+00:06:48
17. 40 Martin Vajner00:27:02+00:08:03
18. 66 Jana Picková00:27:06+00:08:07
19. 70 Michael GulyášBJ-Stav00:27:42+00:08:43
20. 45 Olga Svajkova00:27:59+00:09:00
21. 11 Jana Lojínová00:28:11+00:09:12
22. 17 Radka Volfová00:28:17+00:09:18
23. 43 Martin Hájek00:28:29+00:09:30
24. 32 Kamila Svobodová00:28:30+00:09:31
25. 22 Lucka Jerlingova00:28:32+00:09:33
26. 27 Ondřej Kozák00:28:44+00:09:45
27. 5 Tomáš Picek00:28:57+00:09:58
28. 39 Dominika Dudášová00:29:39+00:10:40
29. 72 Jiří Lank00:29:55+00:10:56
30. 37 Libor Jelínek00:29:57+00:10:58
31. 3 Michaela Urbanová00:29:58+00:10:59
32. 15 Jiřina Elčknerová00:30:03+00:11:04
33. 48 Kateřina Husáková00:30:14+00:11:15
34. 47 Lucie Mathauserová00:30:14+00:11:15
35. 57 Jarmila Pecklova00:30:26+00:11:27
36. 34 Karolína Hejrová00:30:41+00:11:42
37. 35 Pavlína Hejrová00:30:41+00:11:42
38. 55 Martina Hůlová00:33:19+00:14:20
39. 56 František Šubrt00:33:20+00:14:21
40. 4 Lucie Bradáčová00:33:24+00:14:25
41. 18 Zdenka Poschlova00:33:29+00:14:30
42. 38 Jana Rmoutilová00:33:31+00:14:32
43. 23 Štěpánka Palmeová00:33:36+00:14:37
44. 20 Veronika Štorkánová00:33:54+00:14:55
45. 2 Hana Kolářová00:34:58+00:15:59
46. 33 Radka Magazu00:34:59+00:16:00
47. 67 Ester Šzábová00:35:16+00:16:17
48. 25 Veronika Skrečková00:38:22+00:19:23
49. 61 Andrea Tkáčová00:38:23+00:19:24
50. 14 Pavla Holá00:39:58+00:20:59
51. 52 Jana Lojin00:40:52+00:21:53

Další soubory k závodu:

Výsledky absolutní 5km, Výsledky dětí 1km a 2km, školní závody 1km, školní závody 2km