Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

Plzeňská padesátka, maraton, půlmaraton a 10km

3.3.2018 10:00

Pořadatel: Vlasta Šroubek
Místo:
Podmínky: polojasno , sucho , slabý vítr , ráno -1°C , odpoledne +4°C
Web závodu: www.marathonplzen.cz/
105 závodníků,

Další soubory k závodu:

Výsledky v PDF: oficiální (1,2MB), časy kol, kola 50km v xls , 10km,Půlmaraton, maraton - kategorie, 50km

Fotky

Závody:



Maraton

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish ZtrátaPočet okruhů
1. 101 Michael VANĚČEKM20Vlachovo Březí CZE02:58:14.00+00:00:00.0013
2. 219 Štěpán BOHÁČEKM40RunSport Team02:58:28.00+00:00:14.0013
3. 181 Radka CHURAŇOVÁŽ40TJ Lokomotiva Trutnov02:58:28.00+00:00:14.0013
4. 213 Martin HOKEŠM40MK Seitl Ostrava03:01:55.00+00:03:41.0013
5. 103 Zbyněk VONDRÁKM40Vinařství Vondrák Mělník03:03:31.00+00:05:17.0013
6. 225 Ronald BARNHOORNM40Holandsko03:07:13.00+00:08:59.0013
7. 235 Jaroslav UrbanM20Kilpi03:11:01.00+00:12:47.0013
8. 113 Ivan ŠARLINGERM40SC MARATHON PLZEŇ , z.s.03:12:04.00+00:13:50.0013
9. 236 Petr HerejtM40UWG Plzeň03:12:19.00+00:14:05.0013
10. 233 Ondřej JERHOTM40Tigi Shu03:13:43.00+00:15:29.0013
11. 224 Jiří MALÝM4003:20:03.00+00:21:49.0013
12. 234 Petr KubištaM40SC MARATHON PLZEŇ , z.s.03:20:15.00+00:22:01.0013
13. 210 Jiří ŠIMEKM20CeproTeam / Inkospor03:22:53.00+00:24:39.0013
14. 229 Jan POJSLM40Intelis Písek03:28:13.00+00:29:59.0013
15. 206 Filip DOUCHAM40Praha 1103:31:28.00+00:33:14.0013
16. 226 Roman OTTAM50Q sport Vrchlabí03:32:14.00+00:34:00.0013
17. 220 Vladislav LIŠKAM40Lázně Kynžvart03:40:22.00+00:42:08.0013
18. 184 Štěpánka HERRADOVÁŽ40Plzeň - Malesice03:40:31.00+00:42:17.0013
19. 150 Miroslav KUCKOM60Liberec03:42:14.00+00:44:00.0013
20. 212 Luboš FISTRM40Plzeň03:43:58.00+00:45:44.0013
21. 180 Romana LUBINOVÁŽ40SC Start Karlovy Vary03:44:14.00+00:46:00.0013
22. 222 Milan KOŽÁKM50SC Start Karlovy Vary03:44:14.00+00:46:00.0013
23. 227 Josef BERÁNEKM60MK Kladno03:55:27.00+00:57:13.0013
24. 230 Vladimír CHVÁTALM50Úvaly03:56:56.00+00:58:42.0013
25. 216 Ctibor KAČERM20Run the World03:57:32.00+00:59:18.0013
26. 214 Martin BLÁHAM40SKK74 o.s.03:57:33.00+00:59:19.0013
27. 195 Jindřiška KROBOVÁŽ40Jablonné v Podještědí04:02:40.00+01:04:26.0013
28. 217 Jiří TOMÁŠEKM40Boršov nad Vltavou04:08:20.00+01:10:06.0013
29. 209 Hartmann STAMPFERM50Bolzano / Itálie04:14:50.00+01:16:36.0013
30. 207 Jiří HAVRÁNEKM40Záluží na Sekerách04:20:44.00+01:22:30.0013
31. 194 Žaneta HAVALCOVÁŽ20Praha04:22:27.00+01:24:13.0013
32. 211 Miroslav GREGOŘICAM50Příbram04:24:45.00+01:26:31.0013
33. 125 Libor SVOZILM40MK Seitl Ostrava04:25:35.00+01:27:21.0013
34. 204 Jiří PUCHOLTM50TJ Sokol Unhošť04:34:07.00+01:35:53.0013
35. 218 Milan LINHARTM50KBA Grafitec Dobruška04:38:13.00+01:39:59.0013
36. 160 Jan DOLEJŠM60TJ Sokol Unhošť04:40:19.00+01:42:05.0013
37. 228 Tomáš ULMAM50Praha 904:41:24.00+01:43:10.0013
38. 232 Michal REZEKM50PIM Kings04:53:20.00+01:55:06.0013
39. 201 Stanislav JANČÁŘM50MK Seitl Ostrava04:56:15.00+01:58:01.0013
40. 192 Eliška Anna KUBIČKOVÁŽ50SC MARATHON PLZEŇ , z.s.05:01:48.00+02:03:34.0013
41. 121 Ludvík SZABÓM50Klínec05:03:01.00+02:04:47.0013
42. 200 Miroslav VOSTRÝM40MK Kladno05:09:26.00+02:11:12.0013
43. 198 Pavlína ŠLOUFOVÁŽ20AK Škoda Plzeň05:25:06.00+02:26:52.0013
44. 221 Pavel ZEMANM60Tragéd Team Praha05:26:30.00+02:28:16.0013
45. 215 Zdeněk KOPECKÝM70Budvar Č.Budějovice05:27:59.00+02:29:45.0013
46. 190 Darina DOUBKOVÁŽ60PKO Praha05:58:21.00+03:00:07.0013
47. 118 Zdeněk DOUBEKM60PKO Praha05:58:21.00+03:00:07.0013

Další soubory k závodu:

Výsledky v PDF: oficiální (1,2MB), časy kol, kola 50km v xls , 10km,Půlmaraton, maraton - kategorie, 50km

Fotky