Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

Příbramský půlmaraton

17.6.2017 18:00

Pořadatel:
Místo:
Podmínky:
Web závodu:
0 závodníků,

Další soubory k závodu:

Výsledky: Absolutní pořadí, Pořadí kategorie, Pořadí štafet, Časy předávek xls, Dětské závody

Závody:



Půlmaraton dospělí

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 99 Petr ŠvarcTriklub Příbram01:23:23+00:00:00
2. 1 Tomáš KarasTriatlon team Příbram01:34:38+00:11:15
3. 33 Luboš KašákZa sebe01:35:39+00:12:16
4. 165 Václav ČekanVybehej se01:38:38+00:15:15
5. 140 Jiří MašekVodič 1:40:0001:39:35+00:16:12
6. 176 Milan HavelZdouň Hrádek01:41:26+00:18:03
7. 71 Jiří TurekChaloupky01:42:14+00:18:51
8. 317 František Kortan01:43:18+00:19:55
9. 309 Michal Štefanič01:43:34+00:20:11
10. 178 Jiří NovotnýKlub bikerů TETA01:45:01+00:21:38
11. 134 Pavel VávraVorvani01:46:25+00:23:02
12. 90 Tomáš NesvačilPříbram01:49:32+00:26:09
13. 158 Arnošt NečasBystřice01:51:16+00:27:53
14. 61 Petr KyselýTJ Zduchovice01:52:00+00:28:37
15. 72 Miroslav HlaváčPříbram01:53:41+00:30:18
16. 154 Pavel Vlk01:54:29+00:31:06
17. 342 Miroslav Gregořica01:55:21+00:31:58
18. 6 Milan TuháčekSK Prdlavky01:55:39+00:32:16
19. 117 Jaroslav HávaHS Šneci01:56:55+00:33:32
20. 62 Libor Liška01:58:35+00:35:12
21. 195 Václav Häusler01:59:01+00:35:38
22. 38 Pavel Dvořák02:04:10+00:40:47
23. 133 Tomáš OlbertMK Herducka02:06:31+00:43:08
24. 67 Milan FáraPříbram02:08:36+00:45:13
25. 64 Luděk Menčík02:10:29+00:47:06
26. 258 Petr MageraPříbram02:18:17+00:54:54

Další soubory k závodu:

Výsledky: Absolutní pořadí, Pořadí kategorie, Pořadí štafet, Časy předávek xls, Dětské závody