Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

Příbramský půlmaraton

17.6.2017 18:00

Pořadatel:
Místo:
Podmínky:
Web závodu:
0 závodníků,

Další soubory k závodu:

Výsledky: Absolutní pořadí, Pořadí kategorie, Pořadí štafet, Časy předávek xls, Dětské závody

Závody:



Půlmaraton dospělí

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 331 Rudolf Dolejš01:37:00+00:00:00
2. 127 Jiří ŠnoblCyklo Vysoká Pec01:37:34+00:00:34
3. 261 Adrien Sehnal01:37:45+00:00:45
4. 155 Pavel FričCHECOMACOCO01:40:46+00:03:46
5. 144 Jaroslav Cikán01:51:17+00:14:17
6. 162 Zdeněk JeřábekPb01:53:56+00:16:56
7. 119 Petr ButzkeKotva Braník01:56:41+00:19:41
8. 339 Franta Kuncl02:03:33+00:26:33

Další soubory k závodu:

Výsledky: Absolutní pořadí, Pořadí kategorie, Pořadí štafet, Časy předávek xls, Dětské závody