Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

Příbramský půlmaraton

17.6.2017 18:00

Pořadatel:
Místo:
Podmínky:
Web závodu:
0 závodníků,

Další soubory k závodu:

Výsledky: Absolutní pořadí, Pořadí kategorie, Pořadí štafet, Časy předávek xls, Dětské závody

Závody:



Dorost 16-17 let

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish ZtrátaPočet okruhů
1. 500 Jan Skalička00:10:48.67+00:00:00.006
2. 371 Bára PlacatkováSk Sporting Příbram00:12:10.21+00:01:21.546
3. 223 Dominik Burian00:13:00.38+00:02:11.716
4. 363 Pavel ŠtefányPříbram00:14:21.97+00:03:33.306
5. 381 Tadeáš Pešek00:15:04.09+00:04:15.426
6. 364 Aleš ZelenkaPříbram00:15:13.57+00:04:24.906

Další soubory k závodu:

Výsledky: Absolutní pořadí, Pořadí kategorie, Pořadí štafet, Časy předávek xls, Dětské závody