Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

Příbramský půlmaraton

17.6.2017 18:00

Pořadatel:
Místo:
Podmínky:
Web závodu:
0 závodníků,

Další soubory k závodu:

Výsledky: Absolutní pořadí, Pořadí kategorie, Pořadí štafet, Časy předávek xls, Dětské závody

Závody:



Štafety 4x5,3km

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 289 Tri klub juniorPříbram01:23:57+00:00:00
2. 294 Atletika Stalingrad Příbram01:24:46+00:00:49
3. 247 Šolc TeamŠolc Team01:27:19+00:03:22
4. 456 BABYPOINT01:33:44+00:09:47
5. 277 Rychlí špunti01:36:06+00:12:09
6. 298 Létající Jednorožci01:37:13+00:13:16
7. 267 A-TeamPříbram01:38:08+00:14:11
8. 281 OXFORDGreen Team01:38:10+00:14:13
9. 279 Fantastic FourPříbram01:38:26+00:14:29
10. 291 Dream Team01:39:16+00:15:19
11. 297 Triklub Příbram01:41:12+00:17:15
12. 290 Ahoj Vlak01:41:38+00:17:41
13. 274 Rychlá rota01:42:53+00:18:56
14. 286 AC Fit řízci A tým01:44:07+00:20:10
15. 282 PB Tisk APříbram01:45:14+00:21:17
16. 275 Žižkovské tygříce a Příbramský efouniPříbram01:45:46+00:21:49
17. 457 ZATroňáci01:46:40+00:22:43
18. 463 ENERGON Dobříš01:47:10+00:23:13
19. 296 Gynekologie Bez Hranic01:47:21+00:23:24
20. 243 Tempomatky01:47:59+00:24:02
21. 287 Augy Team01:48:17+00:24:20
22. 462 NekeňaniPříbram01:48:20+00:24:23
23. 288 Opičáci01:49:08+00:25:11
24. 285 HUKOČPříbram01:49:17+00:25:20
25. 273 Metačka 2017Wheelabrator/Příbram01:49:21+00:25:24
26. 268 TLANGA TLANGAPříbram01:51:06+00:27:09
27. 278 Life Gym PříbramLife Gym Příbram01:51:37+00:27:40
28. 295 Allstars01:52:12+00:28:15
29. 270 Nemocniční běhnyPříram01:53:24+00:29:27
30. 271 Daminist01:53:28+00:29:31
31. 265 Nás nedoběhnouPrdi01:53:34+00:29:37
32. 276 ChrtiKřešín01:54:46+00:30:49
33. 280 BB KLINIK01:55:39+00:31:42
34. 459 Pohoda tým01:56:25+00:32:28
35. 292 Gymsis01:57:48+00:33:51
36. 248 SDH SKALICE01:57:50+00:33:53
37. 454 TOP 09 Příbram01:58:10+00:34:13
38. 452 AC FitřízciAC Fitřízci01:58:43+00:34:46
39. 293 Amatérky02:01:44+00:37:47
40. 250 Rum Forest Rum02:02:03+00:38:06
41. 461 RUN 4 FUN02:02:25+00:38:28
42. 272 To ne já, to VODKA02:05:21+00:41:24
43. 284 #befit(j)elitaPříbram02:05:46+00:41:49
44. 249 ALMIDARA02:06:07+00:42:10
45. 245 Star runners02:06:33+00:42:36
46. 246 Ve zdravém těle, zdravá úřednice MěÚ Příbram02:07:34+00:43:37
47. 453 Hlemýždi02:08:23+00:44:26
48. 242 Equi Trek Praha02:09:19+00:45:22
49. 455 ChariťandyFarní charita Příbram02:09:28+00:45:31
50. 460 ORL TÝM02:10:45+00:46:48
51. 244 Česká spořitelna - JihozápadBKČS02:12:04+00:48:07
52. 241 Slow runners02:12:44+00:48:47
53. 269 VODAFOŇÁCIPříbram02:14:15+00:50:18
54. 266 Fashion TimeCONDA Team02:16:11+00:52:14
55. 458 Matky na útěku02:16:30+00:52:33
56. 264 Běh pro Jirku (Club no. 1)02:17:18+00:53:21
57. 451 Banda šneků02:18:23+00:54:26

Další soubory k závodu:

Výsledky: Absolutní pořadí, Pořadí kategorie, Pořadí štafet, Časy předávek xls, Dětské závody