Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

S čelovkou Dražovkou

10.2.2018 18:00

Pořadatel: Domeček Hořovice
Místo:
Podmínky: 0 stupňů C, sucho, prakticky bez sněhu
Web závodu: www.domecekhorovice.cz
67 závodníků,

Další soubory k závodu:

Výsledky hlavního závodu: Celkové, dle kategorií včetně dětí

Další fotky FB Domečku Hořovice

Závody:



Hlavní závod

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 17 Jiří Rosolmuži do 49 letLoko Beroun00:22:05.00+00:00:00.00
2. 9 Martin Votavamuži do 49 letKrálův Dvůr00:24:12.00+00:02:07.00
3. 37 Jan Pejšamuži do 49 let00:24:20.00+00:02:15.00
4. 25 Dušan Matějkamuži do 49 letSparta Podluhy00:28:05.00+00:06:00.00
5. 3 Jan Rábikmuži do 49 letNoufýr00:28:22.00+00:06:17.00
6. 1 Martin Bauermuži do 49 letChlustina00:29:37.00+00:07:32.00
7. 12 Petr Fajmonmuži do 49 letRTA Zdice00:29:39.00+00:07:34.00

Další soubory k závodu:

Výsledky hlavního závodu: Celkové, dle kategorií včetně dětí

Další fotky FB Domečku Hořovice