Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

S čelovkou Dražovkou

10.2.2018 18:00

Pořadatel: Domeček Hořovice
Místo:
Podmínky: 0 stupňů C, sucho, prakticky bez sněhu
Web závodu: www.domecekhorovice.cz
67 závodníků,

Další soubory k závodu:

Výsledky hlavního závodu: Celkové, dle kategorií včetně dětí

Další fotky FB Domečku Hořovice

Závody:



Hlavní závod

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 17 Jiří Rosolmuži do 49 letLoko Beroun00:22:05.00+00:00:00.00
2. 18 Jiří Kecksteinmuži do 39 letSK Tlustice00:23:27.00+00:01:22.00
3. 5 Miroslav Sedláčekmuži do 39 letRozběháme Česko - Hořovice00:23:36.00+00:01:31.00
4. 29 Pavel Vlkmuži do 39 letAuthor Sedláček Příbram00:23:59.00+00:01:54.00
5. 9 Martin Votavamuži do 49 letKrálův Dvůr00:24:12.00+00:02:07.00
6. 37 Jan Pejšamuži do 49 let00:24:20.00+00:02:15.00
7. 15 Matěj Novýmuži do 39 letStřela Žebrák00:24:52.00+00:02:47.00
8. 19 Michal Flachsmuži do 39 letZličín00:26:18.00+00:04:13.00
9. 21 Lukáš Perglermuži do 39 letAC Sporák00:26:21.00+00:04:16.00
10. 27 Josef Mužíkmuži do 39 letIronStars00:26:27.00+00:04:22.00
11. 22 Anna Perglerováženy do 34 letStřela Žebrák00:26:33.00+00:04:28.00
12. 30 Petr Toušekmuži do 39 letSalviaparadise.cz00:26:35.00+00:04:30.00
13. 14 Andrea Frantováženy do 34 letLoko Beroun00:27:03.00+00:04:58.00
14. 13 Václav Králmuži do 39 letRozběháme Česko00:27:06.00+00:05:01.00
15. 8 Michal Pondělíčekmuži do 39 letHořovice00:27:28.00+00:05:23.00
16. 2 Karel Bělohlávekmuži do 39 letPodluhy00:27:41.00+00:05:36.00
17. 28 Jiří Turekmuži nad 50 letChaloupky00:27:54.00+00:05:49.00
18. 25 Dušan Matějkamuži do 49 letSparta Podluhy00:28:05.00+00:06:00.00
19. 3 Jan Rábikmuži do 49 letNoufýr00:28:22.00+00:06:17.00
20. 4 Michal Zadražilmuži do 39 letNoufýr00:29:04.00+00:06:59.00
21. 1 Martin Bauermuži do 49 letChlustina00:29:37.00+00:07:32.00
22. 12 Petr Fajmonmuži do 49 letRTA Zdice00:29:39.00+00:07:34.00
23. 10 Lucie Kafkováženy nad 35 letZdice00:29:49.00+00:07:44.00
24. 6 Karel Vavřičkamuži do 39 letMP Hořovice00:29:59.00+00:07:54.00
25. 11 Petr Kafkamuži do 39 letZdice00:30:15.00+00:08:10.00
26. 7 Jiří Vavřičkamuži nad 50 letMP Hořovice00:30:16.00+00:08:11.00
27. 16 Ivana Rosolováženy nad 35 letRTA Zdice00:31:16.00+00:09:11.00
28. 24 Tomáš Uxamuži nad 50 letURT Beroun00:32:25.00+00:10:20.00
29. 23 Anett Uxováženy do 34 letURT Beroun00:33:51.00+00:11:46.00
30. 26 Michaela Slezákováženy nad 35 letZdice00:34:05.00+00:12:00.00
31. 38 Nikola Kinclováženy do 34 letSK Doubravan Újezd00:34:20.00+00:12:15.00
32. 39 Jan Charvátmuži do 39 letTJ Zaječov00:34:20.00+00:12:15.00
33. 33 František Vernermuži do 39 letHořovice00:34:51.00+00:12:46.00
34. 32 Kamil Sirůčekmuži do 39 letPříbram00:35:24.00+00:13:19.00
35. 20 Václav Růžičkamuži do 39 letChovatelé Jince00:35:25.00+00:13:20.00
36. 36 Jan Kaprhálmuži do 39 letRpety00:35:41.00+00:13:36.00
37. 31 Jana Sirůčkováženy nad 35 letPříbram00:35:57.00+00:13:52.00
38. 35 Jiří Pokornýmuži do 39 letPraskolesy00:37:07.00+00:15:02.00
39. 34 Alexandra Pokornáženy do 34 letPraskolesy00:37:07.00+00:15:02.00

Další soubory k závodu:

Výsledky hlavního závodu: Celkové, dle kategorií včetně dětí

Další fotky FB Domečku Hořovice