Spoke maraton MTB

31.8.2019 12:00

Pořadatel: Bike club Kralovice z.s.
Místo: Kralovice
Podmínky: Slunečno, sucho 30 stupňů celsia
Web závodu: http://www.spokemaraton.cz/
290 závodníků,

Další soubory k závodu:

Výsledky: Celkové, Kategorie

Fotky od DDM Kralovice, od Bike klubu Kralovice

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

A - 73km

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 277 Ladislav Fabišovskýmuži od 18 do 39 letSweep02:48:57.00+00:00:00.00
2. 36 Libor Morgensteinmuži od 18 do 39 letTachov02:51:41.00+00:02:44.00
3. 280 Lukáš Smolamuži od 18 do 39 letToi Toi CykloKlub Slaný02:54:53.00+00:05:56.00
4. 278 Jan Benešmuži od 18 do 39 letSkibikecentrum.cz team02:58:08.00+00:09:11.00
5. 46 Lukáš Pitelmuži od 18 do 39 letBIG SHOCK TEAM03:00:20.00+00:11:23.00
6. 58 Ladislav Pakandlmuži od 18 do 39 letKola Pakandl03:04:03.00+00:15:06.00
7. 24 Václav Auterskýmuži od 18 do 39 letRadynebike.cz03:05:25.00+00:16:28.00
8. 43 Tomáš Homolkamuži od 40 let do 59 letCykloTrenink.com03:07:05.00+00:18:08.00
9. 20 Tomáš Jandamuži od 40 let do 59 letstudiopohody.cz03:07:07.00+00:18:10.00
10. 63 Radek Sakařmuži od 40 let do 59 let03:08:57.00+00:20:00.00
11. 45 Jan Jenšíkmuži od 18 do 39 letBIG SHOCK TEAM03:10:02.00+00:21:05.00
12. 3 Tomáš Přibilmuži od 40 let do 59 letHladová kola Litvínov03:13:11.00+00:24:14.00
13. 48 Karel Juklmuži od 40 let do 59 letCyklodrak Stříbro03:15:28.00+00:26:31.00
14. 34 Martin Strieženecmuži od 18 do 39 letBike Terror Crew03:16:50.00+00:27:53.00
15. 60 Martin Šestakmuži od 40 let do 59 letCyklotrenink.com03:17:37.00+00:28:40.00
16. 19 Radek Šolcmuži od 18 do 39 letCyklotrenink.com03:20:07.00+00:31:10.00
17. 254 Štěpán Svátekmuži od 18 do 39 letMníšek pod brdy03:20:44.00+00:31:47.00
18. 214 Marek Slavíčekmuži od 18 do 39 letKross Bikeranch team03:20:45.00+00:31:48.00
19. 247 Martin Vítmuži od 18 do 39 letRadyneBike.cz03:21:37.00+00:32:40.00
20. 32 Jindřiška ZemanováŽenySPOKE Fucktory Team03:21:37.00+00:32:40.00
21. 59 Jiří Kalistamuži od 18 do 39 letCyklodrak Stříbro03:22:13.00+00:33:16.00
22. 44 Petr Novákmuži od 18 do 39 letTachov03:24:29.00+00:35:32.00
23. 55 Jarda Přibylmuži od 40 let do 59 letMTB NEVIX Team KADAŇ03:29:04.00+00:40:07.00
24. 22 Marek Houdekmuži od 40 let do 59 letSix Monkeys03:29:56.00+00:40:59.00
25. 38 Jan Veselýmuži od 18 do 39 letMelCon 4ever03:30:40.00+00:41:43.00
26. 218 Matouš Grambličkamuži od 18 do 39 letCT WEBER03:30:41.00+00:41:44.00
27. 219 Tomas Pexamuži od 40 let do 59 letPlzeň03:38:16.00+00:49:19.00
28. 41 David Kuzmamuži od 40 let do 59 letRadynebike.cz03:38:46.00+00:49:49.00
29. 35 Martin Mouchamuži od 40 let do 59 letToužim03:39:25.00+00:50:28.00
30. 213 Radek Svobodamuži od 40 let do 59 letPraha03:40:49.00+00:51:52.00
31. 276 Jiří Mandausmuži nad 60 letLapierre sweep Plzeň03:43:46.00+00:54:49.00
32. 65 Kristýna PejšováŽenyGhost Team03:46:19.00+00:57:22.00
33. 64 David Havelmuži od 18 do 39 letRadyneBike.cz03:48:17.00+00:59:20.00
34. 215 Jaroslav Hrubýmuži nad 60 letKL sport Most03:54:52.00+01:05:55.00
35. 52 Jan Heczkomuži od 18 do 39 letPlzeň03:55:03.00+01:06:06.00
36. 26 Michal Pavlinamuži od 18 do 39 letUnhost03:55:42.00+01:06:45.00
37. 37 Tomáš Smutnýmuži od 18 do 39 letMelCon Willier03:57:56.00+01:08:59.00
38. 212 Václav Prošekmuži od 40 let do 59 let03:58:08.00+01:09:11.00
39. 15 Radek Pourmuži od 40 let do 59 letMontybikes03:59:24.00+01:10:27.00
40. 47 Jiří Šavelmuži od 40 let do 59 letDATA11204:04:02.00+01:15:05.00
41. 248 Libor Vohánkamuži od 40 let do 59 letLouny04:09:29.00+01:20:32.00
42. 30 Michal Knedlíkmuži od 18 do 39 letBike Club Kralovice04:15:10.00+01:26:13.00
43. 25 Vojtěch Legátmuži od 18 do 39 letFalcon-Bike Plzeň04:15:34.00+01:26:37.00
44. 16 Andrea PavlisováŽenyRugby Plzen04:24:59.00+01:36:02.00
45. 282 Ivan Špičkamuži od 40 let do 59 letLužná04:27:22.00+01:38:25.00
46. 261 Jiří Karlovecmuži nad 60 letVelbud team04:30:00.00+01:41:03.00
47. 28 Karel Babkamuži od 40 let do 59 letAuthor Team Stupno04:38:59.00+01:50:02.00
48. 17 Marek Pavlismuži od 40 let do 59 letRugby Plzen04:42:23.00+01:53:26.00
49. 23 Michal Mukařovskýmuži od 40 let do 59 letPowerkokotteam,Bike Emergency04:46:03.00+01:57:06.00
50. 62 Radek Benešmuži od 40 let do 59 letViR04:47:15.00+01:58:18.00
51. 274 Petr Přikrylmuži od 18 do 39 letPlzeň04:52:19.00+02:03:22.00
52. 42 Jiří Ebenstreitmuži od 40 let do 59 letDATA 112 PLZEŇ04:53:19.00+02:04:22.00
53. 40 Miloslav Pašekmuži od 40 let do 59 letLipovka04:53:19.00+02:04:22.00
54. 31 Lukáš Krátkýmuži od 18 do 39 letRugby Plzeň04:54:15.00+02:05:18.00
55. 21 Jiří Zavřelmuži od 18 do 39 let04:54:52.00+02:05:55.00
56. 18 Pavel Králmuži od 40 let do 59 letPlzeň05:03:21.00+02:14:24.00
57. 29 Jana KonopováŽenyAuthor Team Stupno05:04:33.00+02:15:36.00
58. 11 Dušan Víznermuži od 40 let do 59 letŽatec05:13:40.00+02:24:43.00
59. 61 Ulrike HoinkisŽenyPhD Connection05:14:34.00+02:25:37.00
60. 12 Jan Matějkamuži od 40 let do 59 letRokycany05:17:24.00+02:28:27.00
61. 220 Petr Sedlákmuži od 40 let do 59 letDATA 112 Plzeň05:25:10.00+02:36:13.00
62. 50 Ladislav Benýrmuži od 40 let do 59 letVELBUD TEAM05:33:54.00+02:44:57.00
63. 54 Martin Eklmuži nad 60 letBike team Kralupy05:39:50.00+02:50:53.00
64. 275 Viktor Marcinčikmuži od 40 let do 59 letViR05:54:56.00+03:05:59.00
DSQ. 33 Richard HANSELmuži od 40 let do 59 letWaryjot Orlová/ Plzeň02:48:05.00+-00:00:52.00

Další soubory k závodu:

Výsledky: Celkové, Kategorie

Fotky od DDM Kralovice, od Bike klubu Kralovice