Posledních 5 závodů:

Starší výsledky: 2021 ¦ 2020 ¦ 2019 ¦ 2018 ¦ 2017

Brdonoš 2019

27.7.2019 13:00

Pořadatel: Brdonoš Podlesí z.s.
Místo: Podlesí
Podmínky:
Web závodu: http://www.brdonos.cz
149 závodníků,

Závody:

Muži 150m plavání - 4kola MTB - 2,5km běhu

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish ZtrátaKajakBěhParaglideBěh
1. 2 Vladislav DoležalMuži 13-25 letMaloja Rocky Mountain01:05:06+00:00:0000:03:4100:02:2300:46:3000:12:32
2. 1 Václav DoležalMuži 13-25 letBrdonoš Team01:05:09+00:00:0300:03:3500:02:3000:46:2900:12:37
3. 55 Lukas NovýMuži 36-45 letZizkovsky tygři01:07:54+00:02:4800:02:4100:01:4700:51:4000:11:47
4. 23 Dani ChalupaMuži 26-35 letVeslaři Bohemians01:10:15+00:05:0900:03:5100:02:4200:51:3500:12:09
5. 79 Jakub SůsaMuži 26-35 letKanoistika sedlčany01:10:38+00:05:3200:03:1800:02:0400:53:4100:11:37
6. 82 Petr ŠiškaMuži 26-35 letBSK & Cyklo-Market01:11:43+00:06:3700:04:0500:02:1100:52:1900:13:09
7. 39 Karel KubaMuži 13-25 letPodlesí01:12:16+00:07:1000:03:0600:02:0900:53:0300:14:00
8. 92 Jan ValášekMuži 26-35 letSpartak Praha 401:12:42+00:07:3600:03:3200:02:4300:54:0200:12:26
9. 115 Viktor FajtaMuži 26-35 letD501:12:46+00:07:4000:03:5300:02:1500:54:1200:12:28
10. 119 Robert FojtMuži 36-45 letLabe tri club01:12:57+00:07:5100:02:5500:02:2000:55:0300:12:40
11. 64 Martin PokornýMuži 36-45 letSK Zahořany01:14:09+00:09:0300:03:5600:02:2100:53:1600:14:38
12. 44 Jiří LantoraMuži 36-45 letPříbram01:14:14+00:09:0800:03:5900:02:5400:54:3000:12:53
13. 76 Filip SoučekMuži 26-35 letTriklub Příbram01:14:29+00:09:2300:03:2100:02:0900:55:5000:13:10
14. 14 Jan HavelMuži 26-35 letNicol Team01:14:55+00:09:4900:03:1800:02:2800:56:4100:12:29
15. 7 Václav BeranMuži 36-45 letNesvačily01:15:00+00:09:5400:03:5900:03:0500:54:2000:13:37
16. 81 Pavel SvobodaMuži nad 46 letSK Vlaška01:15:05+00:09:5900:03:3800:02:4600:55:3700:13:05
17. 67 Ondřej ProcházkaMuži 26-35 letLaura a její tygr01:15:34+00:10:2800:04:2000:03:1000:54:2900:13:36
18. 77 Ondrej StrnadMuži 36-45 letPraha 5 Stodulky01:15:55+00:10:4900:04:1900:02:5800:55:3500:13:06
19. 28 Václav KasíkMuži 36-45 letTK Březnice01:16:12+00:11:0600:03:2100:02:2900:57:0600:13:17
20. 97 Luboš VondraMuži nad 46 letKáčátko a tříkolka01:16:35+00:11:2900:04:0000:02:1400:57:1500:13:08
21. 63 Aleš PlzenskýMuži 36-45 letBrdonoš Team01:16:37+00:11:3100:03:5700:02:2600:54:2300:15:52
22. 68 Jan ProvazníkMuži 36-45 letBohutín01:16:43+00:11:3700:03:5500:02:5000:57:1500:12:44
23. 110 Vlasák KarelMuži 13-25 letStará Huť01:17:26+00:12:2000:02:3800:02:0700:59:4700:12:56
24. 104 Miroslav PechrMuži 36-45 letBPR sport club01:18:00+00:12:5400:05:1300:02:4600:56:3100:13:31
25. 107 Kříž PetrMuži 36-45 letTeplice01:18:15+00:13:0900:04:2200:02:3900:57:2800:13:48
26. 89 Martin ŠvejnohaMuži nad 46 letVranovice01:19:17+00:14:1100:03:3500:02:1200:58:5300:14:38
27. 13 Martin FalcníkMuži 36-45 letVarel Frištenský01:19:31+00:14:2500:04:1500:03:1300:58:2100:13:43
28. 56 Přemysl PanuškaMuži 36-45 letKáčátko a tříkolka01:19:44+00:14:3800:04:4800:02:5800:58:1500:13:45
29. 85 Martin ŠpínaMuži 36-45 letGHOST Team01:19:48+00:14:4200:04:5200:03:1700:57:4300:13:58
30. 95 Jarda VeltruskýMuži nad 46 letK3K01:19:57+00:14:5100:03:4400:02:4700:59:0400:14:23
31. 49 Jan MasopustMuži 26-35 letHornet01:20:03+00:14:5700:04:0100:03:2200:58:1100:14:31
32. 109 Jiří ŠnoblMuži nad 46 letPříbram01:20:06+00:15:0000:04:2600:02:5900:58:4300:13:59
33. 87 Petr ŠvancarMuži nad 46 letSTS Chvojkovice Brod B01:20:09+00:15:0300:04:3300:02:4900:58:2000:14:28
34. 101 Karel ZedníčekMuži 26-35 letVizovický Biker01:20:17+00:15:1100:03:5000:02:4600:59:1800:14:24
35. 11 Marek DoležalMuži 13-25 letVypito01:20:18+00:15:1200:04:3900:03:1900:57:0200:15:19
36. 71 Kryštof SgalitzerMuži 13-25 let01:20:25+00:15:1900:03:4800:04:0800:59:2600:13:05
37. 116 Vojtěch SuchopárMuži 13-25 letDobříš01:20:30+00:15:2400:03:5800:03:1400:59:4600:13:34
38. 114 Ondřej BuchtíkMuži 36-45 letSlavia Liberec orienteering01:20:32+00:15:2600:03:5600:02:5501:00:4100:13:01
39. 61 Jan PilátMuži 36-45 letPivní Balet01:20:49+00:15:4300:03:4800:03:2900:59:2600:14:07
40. 38 Pavel KřížMuži 36-45 letBrdonoš01:21:04+00:15:5800:04:0500:02:5301:00:3000:13:38
41. 8 Marek BöhmMuži 36-45 letPivní Balet01:22:01+00:16:5500:03:3200:03:1101:00:3500:14:45
42. 105 Zdeněk ŠlehoferMuži nad 46 letSCK Šlauf Příbram01:22:03+00:16:5700:03:4300:03:0700:58:3000:16:45
43. 99 Milan VopičkaMuži nad 46 letPříbram01:23:00+00:17:5400:04:1100:04:0000:59:2500:15:25
44. 20 Jakub HoulíkMuži 13-25 letHavlíčkův Brod01:23:28+00:18:2200:03:1100:03:0801:02:1200:14:58
45. 73 Vladimír SkopecMuži 36-45 letPraha01:23:31+00:18:2500:03:5800:03:0401:02:1100:14:20
46. 62 Jiří PlickaMuži 13-25 letBob a Bobek01:23:45+00:18:3900:03:5600:03:3700:57:2600:18:47
47. 112 Jan SmítalMuži 26-35 let01:24:04+00:18:5800:04:0600:02:4101:03:0000:14:19
48. 108 Fleger TomášMuži 26-35 let01:24:50+00:19:4400:04:0900:03:2901:03:2700:13:47
49. 72 Milan SkálaMuži nad 46 letČenkov01:25:33+00:20:2700:04:2900:02:4401:02:4300:15:39
50. 3 Zdeněk AlblMuži 36-45 letPRAHA01:25:47+00:20:4100:03:5400:03:0201:01:3200:17:22
51. 111 Tomáš HejnicMuži 36-45 let01:26:09+00:21:0300:04:1700:03:0201:02:5100:16:00
52. 35 Luděk KrátkýMuži nad 46 letDobříš01:26:22+00:21:1600:03:3000:02:2301:05:0500:15:26
53. 48 Martin MarekMuži 36-45 letPříbram01:26:29+00:21:2300:04:4000:03:3901:02:1100:16:00
54. 41 Václav KubaMuži 26-35 letPodlahy Kuba01:27:20+00:22:1400:04:0500:03:2801:06:0000:13:49
55. 9 Valdemar BrožíkMuži 36-45 letA bude hůř01:27:32+00:22:2600:03:5100:03:2701:06:0600:14:09
56. 70 Martin SgalitzerMuži nad 46 letČernolice01:27:33+00:22:2700:04:0200:04:5001:04:5800:13:45
57. 12 Martin DvořákMuži 36-45 let01:27:59+00:22:5300:03:5000:02:4301:06:1300:15:15
58. 96 Karel VolfMuži 36-45 letKáčátko a tříkolka01:28:06+00:23:0000:03:5300:02:3601:04:2200:17:17
59. 57 Vojtěch PaulMuži 26-35 letSportovní Akademie Dobříš01:28:24+00:23:1800:03:4200:02:5401:08:0000:13:50
60. 40 Filip KubaMuži 13-25 letPodlesí01:28:32+00:23:2600:03:4500:02:2401:04:5200:17:33
61. 66 Josef PoslušnýMuži nad 46 letAmasoma01:28:41+00:23:3500:04:0200:03:1001:04:3900:16:51
62. 17 Peter HodermarskýMuži 36-45 letPodlesí01:28:45+00:23:3900:03:4700:03:1601:06:2700:15:16
63. 10 Jura DendysMuži 26-35 letKR racing01:29:30+00:24:2400:04:4100:03:4401:06:4600:14:20
64. 43 Frantisek KubalaMuži nad 46 letRace team nuselské činčily01:29:54+00:24:4800:03:2400:02:3901:10:3800:13:15
65. 86 Petr ŠteflMuži 26-35 letJawaklam Podlesí01:30:11+00:25:0500:05:0000:03:0801:05:5200:16:11
66. 91 Tomáš VáchaMuži 36-45 letDJ Tomáš team01:30:13+00:25:0700:03:5500:02:3201:08:1400:15:34
67. 16 Tomáš HlínaMuži 26-35 letWheelabrator Příbram01:30:34+00:25:2800:04:2800:03:3901:05:5600:16:32
68. 18 Jiří HoncůMuži nad 46 letSK Zahořany01:31:45+00:26:3900:04:3900:03:5501:07:3900:15:33
69. 93 Ondřej ValtaMuži 13-25 letTochovice01:31:58+00:26:5200:03:5500:03:4901:08:3300:15:43
70. 90 Zdeněk UlčMuži 36-45 letKocanda01:32:19+00:27:1300:04:4000:03:1901:08:4500:15:37
71. 27 Jan KasíkMuži 13-25 letJTK Březnice01:32:32+00:27:2600:03:4800:03:5401:10:2600:14:26
72. 25 Jaroslav ImmerMuži nad 46 letHejvy´s intimmate team01:32:39+00:27:3300:04:2600:04:1201:07:4200:16:21
73. 33 Petr KönigsmarkMuži 26-35 letNulová Šance01:32:52+00:27:4600:03:0800:03:1801:10:0500:16:22
74. 58 Alexandr PavlišenMuži nad 46 letDrtič Bezděkov01:33:33+00:28:2700:04:3400:03:0701:10:5500:14:58
75. 59 Jan PejšaMuži 36-45 letsmí být prázdné01:34:28+00:29:2200:03:4500:02:5401:15:4800:12:03
76. 103 Ondřej ŽďánskýMuži 36-45 letBrdonoš Team01:34:53+00:29:4700:05:1400:03:0401:08:2200:18:14
77. 117 Kryštof VávraMuži 13-25 letŘevnice01:35:53+00:30:4700:04:4900:02:5401:11:3800:16:34
78. 88 Filip ŠvancarMuži 13-25 letSTS Chvojkovice Brod B01:36:22+00:31:1600:04:1700:03:2001:11:3900:17:08
79. 78 Pavel SuchánekMuži 36-45 letS-CAR01:36:58+00:31:5200:04:0800:03:2001:12:4200:16:51
80. 42 Karel KubaMuži nad 46 letPodlesí01:37:21+00:32:1500:03:3500:03:5801:09:1200:20:37
81. 65 Ondřej PokornýMuži 13-25 letSK Zahořany01:39:14+00:34:0800:06:0600:04:0501:11:5200:17:12
82. 26 Honza JaníkMuži nad 46 letKÁČÁTKO A TŘÍKOLKA01:39:21+00:34:1500:04:3300:03:4901:14:4600:16:15
83. 53 Olin NovákMuži 36-45 letSlavoj Barcelona01:40:22+00:35:1600:04:5300:03:5201:15:0000:16:39
84. 47 Tomáš LukšanMuži 36-45 letAUTAZAKOMINEM.CZ01:41:20+00:36:1400:05:1400:02:4801:10:4500:22:34
85. 50 Ondřej MelounMuži 13-25 letBrdonoš01:41:38+00:36:3200:05:2700:03:3601:15:2600:17:10
86. 32 Tomáš KönigMuži 36-45 letSlavoj Barcelona01:44:03+00:38:5700:05:4100:03:2701:20:3500:14:21
87. 69 Michal SedláčekMuži 36-45 letPro doma - MISE splněna01:44:27+00:39:2100:05:0500:03:3401:16:3400:19:16
88. 21 Aleš HůlaMuži 36-45 letBODASY Jince01:44:47+00:39:4100:04:0800:04:2401:14:3700:21:39
89. 36 Jan KrátkýMuži 13-25 letVypito01:45:12+00:40:0600:04:3700:03:1901:19:2800:17:49
90. 98 Jan VondrákMuži nad 46 letBeroun01:45:26+00:40:2000:06:0000:04:5501:16:5900:17:33
91. 51 Karel NekolnýMuži 36-45 let01:45:26+00:40:2000:04:0300:04:0201:19:2800:17:55
92. 5 Radim AulickýMuži 36-45 letKáčátko a tříkolka01:46:56+00:41:5000:04:4000:04:2801:17:2700:20:22
93. 15 Jan HavlíčekMuži nad 46 letOne MD01:48:48+00:43:4200:04:5200:03:3901:19:5100:20:27
94. 4 Matt AndrisaniMuži 36-45 letDelaware Destroyers01:50:31+00:45:2500:03:2700:03:5401:24:3800:18:34
95. 6 Pavel BehenskýMuži nad 46 letSlavoj Barcelona01:50:50+00:45:4400:05:3500:03:1901:24:4800:17:09
96. 106 Pavel JaníkMuži nad 46 letKáčátko a trikolora01:52:04+00:46:5800:03:4500:04:5201:25:0300:18:25
97. 24 Aleš ChovanečekMuži 36-45 letPříbram01:53:17+00:48:1100:04:2300:03:3401:25:3700:19:43
98. 118 Jiří StaněkMuži 36-45 letPlzeň01:54:13+00:49:0700:05:1300:02:5501:26:2800:19:39
99. 113 Lukáš TančouzMuži 36-45 letDemyslice01:54:19+00:49:1300:04:3700:04:2801:24:0700:21:08

Další soubory k závodu:

výsledky: Celkové, Kategorie, štafety

Fotky:Od Františka Gahlera