Brdská 25

19.5.2019 10:00

Pořadatel: Triklub Příbram
Místo:
Podmínky: Slunečno, 20 stupňů, mírný vítr
Web závodu: https://www.brdskypohar.cz
212 závodníků,

Další soubory k závodu:

Výsledky Brdské 25

Děti, Dospělí celkové, Kategorie


Vážení běžci / kamarádi,
chtěl bych Vám poděkovat za Vaší účast na letošní Brdské 25 / 12 / CR / NW a zvláště dětem za jejich nasazení na svých tratích.

Počasí nám přálo, být jako dnes (pondělí), asi by to byl závod pouze pro nejotrlejší.

Jak se ukázalo, trať Brdské 12 je stále více oblíbená (zřejmě kvůli kratší délce a lidštějšímu převýšení), takže do příštího roku budeme vyhlašovat kromě absolutního pořadí i věkové kategorie, stejně jako na Brdské 25. Moc se omlouvám těm, kteří letos na vyhlašování kategorií marně čekali, protože tuto informaci jsme na webu závodu nijak neprezentovali. Závod Brdská 12 jsme dali na stejnou úroveň jako CR + NW = doplňkové závody s vyhlašováním pouze absolutního pořadí.

Těšíme se na Vás jak příští rok na Brdské 25, tak i na ostatních letošních závodech Brdského běžeckého poháru.

Za organizátory Petr Švarc

Fotky: Jiřího Sobotky

Závody:



Fotky:

Závod nemá fotky přímo z místa

25km

Pořadí Start. číslo Jméno přijmeníKat.Klub Finish Ztráta
1. 63 David GerychMuži do 49letKupkolo.cz01:33:55.00+00:00:00.00
2. 16 Milan HochmutMuži do 39letSpartak Rožmitál01:43:48.00+00:09:53.00
3. 35 Petr ŠvarcMuži do 59letTri klub Příbram01:45:02.00+00:11:07.00
4. 5 Radim ČadaMuži do 49letSokol Unhošť01:45:39.00+00:11:44.00
5. 22 Milos MaryskaMuži do 39letŽižkovský Tygři01:46:32.00+00:12:37.00
6. 164 Martin FicMuži do 49letDobříš01:47:36.00+00:13:41.00
7. 65 Michaela GerychováŽeny do 44letKupkolo.cz01:49:40.00+00:15:45.00
8. 101 Jan KozákMuži do 49letHostomice01:50:41.00+00:16:46.00
9. 13 Ondřej FraněkMuži do 39letRybářské potřeby Burian01:52:18.00+00:18:23.00
10. 77 Tomáš HesounMuži do 39letČížová01:55:46.00+00:21:51.00
11. 19 Richard JanošíkMuži do 39letKaliště01:56:27.00+00:22:32.00
12. 25 Adam PražákMuži do 49letSKUŠ Praha01:58:13.00+00:24:18.00
13. 42 Václav ZemanMuži do 39letBell01:59:37.00+00:25:42.00
14. 7 Jaroslav DražanMuži do 39letTriatlon Team Příbram02:00:29.00+00:26:34.00
15. 40 Martin VotavaMuži do 49letKrálův Dvůr02:02:51.00+00:28:56.00
16. 165 Radka FicováŽeny do 54letSTS Chvojkovice Brod B02:04:45.00+00:30:50.00
17. 36 Ondřej TeplýMuži do 49letHisport Team02:08:14.00+00:34:19.00
18. 8 Petr DvořákMuži do 59letVila Rusalka02:09:01.00+00:35:06.00
19. 26 Pavel PrincMuži do 39letLiberec02:09:18.00+00:35:23.00
20. 116 Petr BambasMuži do 39letPříbram02:10:43.00+00:36:48.00
21. 1 Matěj BábíčekMuži do 49letPříbram02:11:54.00+00:37:59.00
22. 28 Svatava ŘechkováŽeny do 54letOxygen Příbram02:13:25.00+00:39:30.00
23. 3 Michal BeniskaMuži do 49letPísek02:15:11.00+00:41:16.00
24. 18 Stanislav HošekMuži do 49letBuková02:15:12.00+00:41:17.00
25. 103 Vladimír BauerMuži do 39letVysoká Pec Cyklo02:16:16.00+00:42:21.00
26. 23 Pavel MoravMuži do 49letZlej sen02:16:22.00+00:42:27.00
27. 34 Martin ŠpínaMuži do 49letGHOST Team02:17:03.00+00:43:08.00
28. 87 Jiří ŠnoblMuži do 69letPříbram02:17:21.00+00:43:26.00
29. 4 Valdemar BrožíkMuži do 49letA bude hůř02:17:40.00+00:43:45.00
30. 27 Jan ProvazníkMuži do 49letBohutín02:17:53.00+00:43:58.00
31. 20 Josef JindřichMuži do 49letZlej sen02:17:56.00+00:44:01.00
32. 12 Michal FlachsMuži do 39letZličín02:19:11.00+00:45:16.00
33. 41 Jan ZárybnickýMuži do 49letBike Club Brdy02:21:31.00+00:47:36.00
34. 58 Jaroslav VoříšekMuži do 69letBlovice02:24:13.00+00:50:18.00
35. 95 Miloslav VáňaMuži do 59letBohutín02:24:35.00+00:50:40.00
36. 30 Jiří SkaličkaMuži do 49letPříbram02:24:52.00+00:50:57.00
37. 33 Michal SvobodaMuži do 39letVarnsdorf02:27:26.00+00:53:31.00
38. 24 Hynek PlavecMuži do 49letD. Dušníky02:28:02.00+00:54:07.00
39. 37 Zora UrbanováŽeny do 54letPříbram02:31:42.00+00:57:47.00
40. 15 Martin HájekMuži do 59letbřevnov02:33:49.00+00:59:54.00
41. 157 Jan FuksaMuži do 59letOxygen Klub02:34:48.00+01:00:53.00
42. 38 Petr VaněkMuži do 59letFitness & Relax Lev Nový Bydžov02:35:52.00+01:01:57.00
43. 21 Petr KyselýMuži do 59letTJ Zduchovice02:37:53.00+01:03:58.00
44. 151 Jaroslav ChrastinaMuži do 49let02:41:15.00+01:07:20.00
45. 6 Jan ČapekMuži do 39letČápaRun/Příbram02:47:13.00+01:13:18.00
46. 14 Tomáš FrýdlMuži do 39letL3N Lhota u Příbramě02:57:14.00+01:23:19.00
47. 17 Hana HořejšováŽeny do 64letVorvani03:10:15.00+01:36:20.00

Další soubory k závodu:

Výsledky Brdské 25

Děti, Dospělí celkové, Kategorie


Vážení běžci / kamarádi,
chtěl bych Vám poděkovat za Vaší účast na letošní Brdské 25 / 12 / CR / NW a zvláště dětem za jejich nasazení na svých tratích.

Počasí nám přálo, být jako dnes (pondělí), asi by to byl závod pouze pro nejotrlejší.

Jak se ukázalo, trať Brdské 12 je stále více oblíbená (zřejmě kvůli kratší délce a lidštějšímu převýšení), takže do příštího roku budeme vyhlašovat kromě absolutního pořadí i věkové kategorie, stejně jako na Brdské 25. Moc se omlouvám těm, kteří letos na vyhlašování kategorií marně čekali, protože tuto informaci jsme na webu závodu nijak neprezentovali. Závod Brdská 12 jsme dali na stejnou úroveň jako CR + NW = doplňkové závody s vyhlašováním pouze absolutního pořadí.

Těšíme se na Vás jak příští rok na Brdské 25, tak i na ostatních letošních závodech Brdského běžeckého poháru.

Za organizátory Petr Švarc

Fotky: Jiřího Sobotky